Aqua Disiac - Parfum cu feromoni, opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra,
Sănătate și Tu

Aqua Disiac – Parfum cu feromoni, opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra,

„Deoarece zece fete statisticile nouă băieți.“ – așa că

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

a cântat eroina celebrului film „Girls“. De la lansarea filmului pe ecran lat, situația sa schimbat puțin. Femeile petrec zeci de mii de dolari în saloane de înfrumusețare și departamentele de cosmetice și parfumuri pentru a atrage privirea „alesul“ și pentru a găsi dragostea și fericirea de familie cu orice preț.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Dar mulți bărbați suferă de o lipsă de atenție din partea sexului opus și doresc să audă un feedback pozitiv. Angajații companiilor pretind parfum pentru a rezolva aceste probleme doar pentru a utiliza parfum cu feromoni, cum ar fi Aqua Disiac, iar problema va dispărea. Dar este într-adevăr? Încearcă să înțelegi de ce, citiți instrucțiunile și comentarii, cunosc prețul pe sticla.

Percepția mirosului este unul dintre instinctele umane de bază

ca anumite arome influențează comportamentul, știa mult timp în urmă. Celebra carte de scriitorul german Patrick Suskind „Parfum“, lansat în 1985, demonstrează în mod clar modul în care mirosul poate evoca ură, răutate, impregnată de dragoste romantism, sau pofta incontrolabilă. Pentru o lungă perioadă de timp acest lucru a fost considerat doar de imaginația dramaturgului și abia la sfârșitul anilor 1990 – începutul anilor 2000-e in reviste medicale publicate despre substanțe biologic active, iar structura este similară cu hormoni care atrag sexul opus. Acești compuși se numesc „feromoni“ sau „atractanți“.

Existența compușilor mirositori asemănătoare hormonilor au dovedit, fără îndoială, reprezentanții insectelor lumii și mamifere. Dar oamenii de știință sunt încă argumentând, extrase și interpretează astfel de substanțe volatile. Pentru a confirma teoria a avut loc un simplu sondaj. Modificările care apar în creier după inhalarea oricăruia dintre compușii au fost înregistrate cu ajutorul unor dispozitive speciale. Experimentul a constatat că, în procesul de recunoaștere și analiză a mirosului implicat nu numai zone ale sistemului nervos responsabil pentru reacția conștientă, dar, de asemenea, sistemul limbic, care afectează subconștientul. Acest lucru a ajutat să explice de ce, el a simțit un fel de notă aromatică, unii oameni amintesc în mod clar situația legată de acesta.

Studii suplimentare au permis identificarea mai întâi atractanți, care fac parte din parfumul parfumurilor Life Sexy. Este produsele de descompunere a testosteronului și a altor hormoni sexuali, cum ar fi androstenonul., Androstenol și compoziția corespunzătoare a compusului. Este demn de remarcat faptul că, în timpul experimentului, femeile preferă să stea în scaunul tratat cu amestecul acestor substanțe, și oameni din toate fotografiile doamnelor individualizata cele care au fost tratate cu feromoni sintetici. Mai mult decât atât, acești compuși nu miros, parfumul lor este percepută la un nivel subconștient, și în compoziția parfumului de parfum ei trebuie doar să adăugați o notă de senzualitate si erotism.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Spiritele influenteaza libidoul unei persoane.

Efectul asupra subconștientului – adevăr sau ficțiune

Colectia de femei și parfumuri pentru bărbați Aqua Disiac prezintă aproape patru zeci de opțiuni diferite, doar repetarea popular brand de parfum. Cel mai popular este

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

aroma de No. 15 Lacoste. Dintr-o mare varietate, fiecare cumpărător va alege un parfum masculin și feminin Aqua Disiac gust.

Manual (adnotare la Aqua Disiac) spune că mirosul rafinat de garanții atenția de sex opus, vibes evaziv de feromoni provoca atracție sexuală, la începutul relației manifestate sub formă de flirt, invitații pentru o dată, pe care doriți să mă ducă acasă. Și, în funcție de feedback-ul de la dezvoltator, până aproape de acțiune a hormonilor parfum Aqua Disiac dezvăluit complet, care intensifică și mai mult dorința de sex.

Dar acum, mulți producători oferă produse care contin feromoni. Care este avantajul de Aqua Disiac?

  • atractiv pachet de culoare rafinat negru sau umbra unui val de mare.
  • rezistent la miros, complet identice cu produsele de branduri renumite.
  • Economic, sticla cu bilă de fier, asigură o aplicare uniformă a parfumului amestecului uleios pe piele.
  • Dimensiunea redusă a sticlei, acesta este plasat într-un mic doamnelor ambreiaj sau portofel mens.
  • Preț scăzut fixat în siguranță, Life Sexy Wild Musk în segmentul său de preț. lichid aromatizată nu are nevoie de publicitate si este facut din uleiuri esentiale naturale (vezi „Instrucțiuni de utilizare Aqua Disiac), care garantează de înaltă calitate, combinate cu preț scăzut.
  • Strâns capac cu filet, care permite utilizarea pe termen lung parfum.

Atenția constantă a sexului opus transformă o persoană. Potrivit psihologilor, concentrat feromonii Aqua Disiac creste stima de sine, încrederea, imbunatateste starea de spirit, ameliorează depresia, îi ajută să se simtă relaxat. În ochii există o lumină, inerente numai iubirea de oameni care sunt într-o stare constantă de excitare sexuală.

Parfumuri au miros puternic, identic cu produsele de branduri renumite.

Informații suplimentare

Pentru a utiliza parfum doar, iar acest lucru este confirmat de comentarii și forumuri de discuții. Într-o zi de lucru normală, acestea sunt aplicate pe piele în spatele urechilor și gâtului. Dar, înainte de o dată sau o parte ar trebui să miros și încheietura mâinii. Dar manualul de sex mai corect sfătuiește să folosească parfum pentru femei cu feromoni Aqua Disiac Wild Musk pe pielea pubisului. Cei care au folosit parfumul, spunând că mirosul este foarte durabil și durează cel puțin o jumătate de zi. Haina parfum placut:

  • Rezistă timp de mai multe zile.
  • Nu lasă reziduuri.

Pentru a cumpăra compoziția parfumului de mosc Wild Aqua Disiac la orice magazin de produse cosmetice sau comandate prin intermediul internetului. Calitatea incontestabila a produselor este evidențiată de faptul că producția este realizată pe baza închisă societății pe acțiuni „Asociația științifică-producție«Khimsintez», Moscova. Pentru comentarii, parfum cu feromoni Aqua Disiac are o similitudine completă cu cunoscute produse din aceeasi colectie, dureaza mult timp pe corp și articole de îmbrăcăminte și nu se schimbă în timpul depozitării prelungite, și este vândut la un preț de 400 … dovada că sunt numeroase răspunsuri de la clienți recunoscător.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...