Artraid pentru rosturi - Verific─âm dac─â este ├«n valoare de cump─ârare acest produs? ╚śi c├ót cost─â
Sănătate și Tu

Artraid pentru rosturi ÔÇô Verific─âm dac─â este ├«n valoare de cump─ârare acest produs? ╚śi c├ót cost─â

Wax Artraid: comentarii, utilizarea suplimentului

Acei oameni care citesc pe site-uri dubioase pe suplimentul Artraid comentarii despre divor╚Ť, noi nu trebuie s─â le ia literal. Ei pot l─âsa acei cump─âr─âtori care sunt ├«n c─âutarea de economii ob╚Ťinute din escrocherii de medicamente care v├ónd produse contraf─âcute sub masca acestui brand. De asemenea, se pot scrie pamflete ╚Öi concuren╚Ťi, care pe fondul popularit─â╚Ťii ├«n cre╚Ötere rapid─â a suplimentului a sc─âzut ├«n mod semnificativ de v├ónz─âri.

Pentru a ob╚Ťine o imagine de ansamblu a acestui medicament, pacien╚Ťii ar trebui s─â citeasc─â comentarii cu privire la suplimentul Artraid l─âsat

de cump─âr─âtori reale pe site-ul oficial al produc─âtorului.

In compozitia acestui medicament este prezenta extrasul unei astfel de plante medicinale ca Potentilla. Elementele sale urme sunt în măsură să elimine rapid simptomele bolii degenerative de disc. Folosirea regulata a acestei creme va permite pacientilor pentru a rezolva următoarele probleme:

 • pentru a elimina umflarea;
 • pentru a preveni depunerea de s─âruri;
 • pentru a elimina criza;
 • reconstrui ╚Ťesut articular, etc.

Din recenziile medicilor despre Artraid pute╚Ťi vedea c─â suplimentul are un efect de vindecare la nivel celular, acceler├ónd astfel procesul de regenerare.

Unguent Artraid articula╚Ťiile de scule produse de compania ÔÇ×s─ân─âtoas─âÔÇť. Produc─âtorul produce medicamente ╚Öi suplimente s bazate pe componente naturale. Folosind o bog─â╚Ťie de experien╚Ť─â ├«n utilizarea de ingrediente naturale, compania a f─âcut un unguent care are un efect complex asupra articula╚Ťiilor inflamate ╚Öi zonele cu probleme ale corpului.

Instrument Artraid, produc─âtorul care a dezvoltat compozi╚Ťia c├ó╚Ťiva ani de ingrediente de calitate, a devenit rapid popular ╚Öi produs, prin urmare, fals, nu a ap─ârut numai on-line, dar pe rafturile farmaciilor. Deci, crema pentru rosturi este s─â caute numai pe site-ul produc─âtorului.

Unguentul are un nivel ridicat de eficien╚Ť─â numai atunci c├ónd sunt utilizate ├«n mod corect. Este o gre╚Öeal─â s─â se a╚Ötepte de la fondurile de vindec─âri miraculoase dac─â ├«l utiliza╚Ťi neglijent. De exemplu, ├«nainte de a v─â trebuie s─â sp─âla╚Ťi zona de aplicare ╚Öi se usuc─â la crema articula╚Ťiilor au ac╚Ťionat la un nivel mai profund.

Procesul de selec╚Ťie riguroas─â a componentelor

cremei a f─âcut posibil─â ob╚Ťinerea optim─â terapeutic rezultat. Partea Artraid a inclus ingrediente naturale din plante ╚Öi extracte din cear─â de albine.

 • Uleiul de m─âsline asigur─â absorb╚Ťia cremei ├«n piele. Substan╚Ťele active ac╚Ťioneaz─â imediat dup─â experimentarea pielii ├«mbin─ârii.
 • Beeswax confer─â cremei consisten╚Ťa dorit─â ╚Öi asigur─â un efect antibacterian.
 • Propolisul ofera protectie de la bacterii ╚Öi virusuri, care la fel ca s─â se stabileasc─â ├«n inflamarea articula╚Ťiilor ╚Öi s─â agraveze starea pacientului.
 • Extractul de agrimony protejeaz─â ├«mpotriva infec╚Ťiilor fungice.
 • Extrasul cinquefoil imbunatateste circulatia sangelui in vasele.
 • Cimbru dilat─â vasele sanguine ╚Öi accelereaz─â fluxul de s├ónge ├«n interiorul zonei inflamate.
 • Pine oleoresin reduce staza in interiorul vaselor de s├ónge ╚Öi

  accelereaz─â metabolismul.

 • St. Extractul Wort John amelioreaz─â stagnarea s├óngelui venos ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte circula╚Ťia s├óngelui ├«n zona afectat─â. Hameiul reduce nivelul de activitate al sistemului imunitar uman. Este necesar─â reducerea procesului inflamator ├«n artrita afectate zone.

Pentru boala trata prin piele ├«n uz dermatologiei o varietate de forme de dozare: lo╚Ťiuni, emulsii, pulberi, paste dermatologice ÔÇŽ ele difer─â nu numai ├«n compozi╚Ťie. Deci, unguent con╚Ťine practic cantit─â╚Ťi mari de gr─âsime ÔÇô mai mult de ┬ż din compozi╚Ťie. Atunci c├ónd este aplicat pe piele exist─â ├«ncetarea respira╚Ťiei, temperatura ├«n zona de aplicare cre╚Öte, af├ónat straturile superioare ale pielii si dilata vasele sanguine. Numai dup─â aceea este absorb╚Ťia activ─â a componentelor utile. Motivul este dimensiunea mare molecul unguent.

Aceea╚Öi compozi╚Ťie poate avea crem─â, dar con╚Ťinutul de gr─âsime ├«n ea poate fi de p├ón─â la 30% (c├ónd aceast─â emulsie unguent hidrofil), sau mai pu╚Ťin de 70% ÔÇô atunci este o crema bogata, cu ad─âugarea unui emulgator (previne separarea compozi╚Ťiei la ap─â ╚Öi gr─âsime), l─âs├ónd urme uleioase pe piele. Deci, pentru a apela unguentul ÔÇ×ArtraidÔÇť. ÔÇô nu

este adev─ârat

Suplimentul ÔÇ×ArtraidÔÇť este crem─â cu o textur─â u╚Öoar─â. ├Än primul r├ónd, propolis infuzat de ulei p├ón─â c├ónd toate componentele benefice ale pcheloprodukty nu va face o crema pe baz─â de gr─âsime. Apoi a f─âcut bulioane vegetale saturate, cu evaporarea lichidului ├«n exces. Ceara de albine, topit, amestecat cu ÔÇ×ulei de propolis.ÔÇť Dupa introducerea fazei lichide. Masa rezultat─â ├«n urma unei biciuire temeinic─â devine o emulsie de vindecare -. Crema reumatic─â

Artraidtruth Cream sau nu?

Crema pentru articula╚Ťii Artraid a fost dezvoltat pentru tratamentul diferitelor boli ale articula╚Ťiilor, dar ├«n primul r├ónd pentru tratamentul artritei ╚Öi a osteoartritei. ├Än alte cazuri, eficacitatea unguentele nu poate fi at├ót de evident. Ar trebui s─â fie utilizat ├«n tratamentul entorse, leziuni sau infec╚Ťii.

Instrumentul func╚Ťioneaz─â ├«n anumite condi╚Ťii:

 • Acesta este utilizat de c─âtre medic sau pentru tratamentul diagnostice confirmate.
 • instruc╚Ťiune aplica╚Ťie executat─â cu precizie.
 • Suplimentul Artraid achizi╚Ťionate de pe site-ul oficial.
 • ├Än v├órst─â de un ciclu complet de tratament.

Metoda uzuală de tratament a bolilor comune este numirea diferitelor unguente care conferă un efect temporar. În plus, acestea sunt în imposibilitatea de a restabili cartilajului și în

comun. Prin urmare, ├«n cele mai dificile situa╚Ťii, este necesar s─â se efectueze opera╚Ťia de ├«nlocuire a articula╚Ťiei pe proteza.

Aceast─â procedur─â nu poate fi clasificat─â ca nedureros ╚Öi simplu, astfel ├«nc├ót apari╚Ťia pe pia╚Ť─â crema pentru articula╚Ťii Artraid a atras o mul╚Ťime de aten╚Ťie. Deoarece eficien╚Ťa despre care se spune mult ├«n publicitate, unii oameni cred c─â de magie, mul╚Ťi oameni ├«ncearc─â s─â ├«nve╚Ťe este dac─â divor╚Ťul sau adev─âr.

Rezultatele testelor surprins pe toat─â lumea a╚Öa cum au ar─âtat c─â 96% dintre participan╚Ťii la experiment oamenii au revenit complet cartilaj. Aproape toate, cu rare excep╚Ťii, a fost restaurat─â complet mobilitatea membrelor. ╚śi to╚Ťi pacien╚Ťii au putut s─â scape complet de umflarea, durerea ╚Öi inflama╚Ťia.

Astfel, exist─â dovezi ╚Ötiin╚Ťifice c─â crema Artraid eficient ├«n artroza ╚Öi artrita, ╚Öi nu este un alt divor╚Ť.

Internetul este o dezbatere continu─â pe tema ÔÇ×divor╚Ť Artraid sau nu.ÔÇť Dac─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie aceste discu╚Ťii, va deveni imediat vizibil pentru numeroase contradic╚Ťii.

 • pentru a stimula regenerarea cartilajului ╚Ťesut;
 • pentru a preveni formarea depunerilor de sare, care este principalul vinovat de durerea de spate.
 • umflatura de eliminare ╚Öi procesele inflamatorii inhib─â

V─â invit─âm s─â citi╚Ťi:. Cum de a supravie╚Ťui unui divor╚Ť o femeie

Desigur, la fel ca multe alte suplimente s acestea au contraindica╚Ťii ╚Öi efecte secundare, dar baza pentru ei este o intoleran╚Ť─â sau o reac╚Ťie alergic─â la sunt incluse cu componente naturale.

Comentarii negative Artraid

Produc─âtorul acestui supliment revendic─ârile inovatoare, care, dup─â un curs de tratament ├«n termen de 21 de zile, pacientii pot vedea reducere semnificativ─â a semnelor de artroz─â. Pentru mul╚Ťi oameni, acest lucru oamenii de ╚Ötiin╚Ť─â revolu╚Ťionare de dezvoltare este singura ╚Öans─â de a evita o interven╚Ťie chirurgical─â, al c─ârui scop este de a ├«nlocui articula╚Ťiilor deteriorate. Spre deosebire de medicamentele tradi╚Ťionale, produse inovatoare nu amelioreaz─â numai simptomele, ci afecteaz─â cauza bolii.

├Än studiile clinice de medicina a participat la mai mult de opt sute de oameni. Voluntarii au fost testarea suplimentului timp de trei s─âpt─âm├óni. Profesioni╚Ötii care controleaz─â statul, a remarcat c─â, dup─â terminarea terapiei, ├«n aproape 99% dintre pacien╚Ťii care au revenit mobilitatii articulare.

Helen, 57 ani

Am folosit crema timp de dou─â s─âpt─âm├óni. Nu se a╚Ötepta un astfel de efect uimitor. Eliminat─â toate simptomele bolii mele, am fost din nou ├«n imposibilitatea de a merge ├«n mod normal ╚Öi s─â conduc─â un stil de via╚Ť─â activ.

Olga, 34 ani

Cream cumparat pe internet, pe site-ul oficial al produc─âtorului. Prins ├«n momentul ac╚Ťiunii, care a salvat aproape 50%. A ├«ncercat suplimentul, foarte mul╚Ťumit cu rezultatul, durerea dispare, criza disp─ârut, Laver a devenit din nou lumina.

Vyacheslav D. Sidorchuk chirurg ÔÇ×metoda chirurgicala de tratament a bolilor cum ar fi artrita, artroza, osteocondroza si artrita a fost prioritatea mea. Cea mai mare parte pacientii mei au fost folosite pentru a trata analgezice locale, care nu elimina cauza bolii. Unguent Artraid afecteaz─â cauzele profunde ╚Öi poate avea un efect de regenerare asupra problemei f─âr─â interven╚Ťia mea. ÔÇť

Artraid este aplicabil pentru tratamentul artritei: analiza r─âspunsurilor medicilor arat─â c─â suplimentul are un efect direct asupra zonei afectate ╚Öi ofer─â un impact global. Crema mai pu╚Ťin eficiente Artraid pentru tratamentul osteoartritei, a╚Öa cum se vede din feedback-ul pacien╚Ťilor.

Persoanele care sufer─â de boli ale sistemului musculo-scheletice, interesat ├«n feedback despre medicii Artraid. Cei care sunt familiariza╚Ťi cu instrumentul avansat, a recunoscut deja eficacitatea, ╚Öi recomand─â insistent pacien╚Ťilor lor.

Instruc╚Ťiuni de utilizare, ÔÇťArtraidÔÇŁ

Crema este v├óndut ├«n mai multe magazine online ╚Öi farmacii. Pre╚Ťul suplimentului Artraid poate diferi semnificativ de cea care poate fi g─âsit de logare pe site-ul oficial. Acest lucru se datoreaz─â mai multor factori:

 1. Costul umflate este dorin╚Ťa dealerilor de a vinde consumatorilor unguent popular cu o prim─â. Cel mai adesea ├«n farmacii, suplimentul este mai scump, deoarece va trebui s─â pl─âteasc─â chiria ╚Öi angaja╚Ťi.
 2. cost cu

 3. sc─âzut ÔÇô escrocii sunt un fals ieftine ╚Öi ├«ncercarea de a ob╚Ťine oameni low cost. Pre╚Ťul pentru un unguent eficient trebuie s─â corespund─â compozi╚Ťiei sale. ingrediente de calitate nu poate costa prea pu╚Ťin.
 4. OL>

  Studiile clinice, recenzii de pacienti si medici recunosc faptul c─â Artraid este un real alinarea simptomelor de boli ale articula╚Ťiilor. Dar principala diferen╚Ť─â a unguentului din alte mijloace este c─â este capabil s─â vindece comun, pentru a restabili mobilitatea ╚Öi cartilajul.

  ├Än ciuda faptului c─â crema pentru articula╚Ťii Artraid ├«i ajut─â pe to╚Ťi, indiferent de amploarea bolii, se recomand─â s─â ├«nceap─â utilizarea la primele simptome ale problemelor comune.

  1. Observat cr─âparea a articula╚Ťiilor. Se spune despre ├«nceputul procesului de distrugere a cartilajului si ca oasele incep sa impotriva celuilalt.
  2. Aspectul rigiditate la nivelul membrelor, reducând amplitudinea acestora.
  3. tumefac╚Ťie, ro╚Öea╚Ť─â ├«n zonele afectate. Rosturile se pot deforma ╚Öi atinge s─â se simt─â cald.
  4. OL>

   Odat─â cu apari╚Ťia de cel pu╚Ťin un simptom, expertii recomanda sa cumpere crema pentru articula╚Ťii Artraid.

   Artraid: pre╚Ťul ╚Öi comentarii, regulile

   Artraid remediu eficient pentru articula╚Ťii, documentate de cercetare clinica si rezultatele de exploatare. Acesta are un efect pozitiv ├«n 100% din cazuri, dar gradul lor variaz─â. Eficien╚Ťa este influen╚Ťat─â de tipul de boal─â, gradul de neglijare a procesului ╚Öi acurate╚Ťea execu╚Ťiei de instruc╚Ťiuni.

   1. ingrosare care se formează în zonele de inflamare.
   2. încălzindu zona afectată.
   3. Crește fluxul sanguin în zonele cu probleme.
   4. Articula╚Ťia devine mobil─â din nou.
   5. nivel redus de durere.
   6. Nu se pot forma depozite de sare pe pere╚Ťii articula╚Ťiei.
   7. Împiedică formarea osteoartritei.
   8. Promoveaz─â regenerarea cartilajului.
   9. ├Än articula╚Ťia ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte circula╚Ťia s├óngelui ╚Öi a fluxului limfatic.
   10. OL>

    mod simplu de utilizat și procedura nedureroasa face crema mai popular decat preparate injectabile sau pastile.

    Instruc╚Ťiuni de utilizare:

    1. Pentru a v─â asigura c─â nici un prejudiciu sau irita╚Ťie la locul de aplicare a cremei.
    2. Se spală și se usucă locul de aplicare.
    3. Masarea să se răspândească unguent, deci este mai degrabă absorbit în piele.
    4. Wrap articulatiei în plastic, iar învelitoarea de sus pentru a retine caldura: a. Fular sau batistă
    5. 15 minute pentru a ╚Ťine singur ╚Öi pentru a elimina compresa.
    6. OL>

     Procedura se repet─â zilnic 2 ÔÇô 3 ori ├«n condi╚Ťii acute. ├Än procesul de prevenire a bolilor pot fi aplicate unguent 1 dat─â pe zi ├«nainte de culcare.

     Forma de dozare a suplimentului este un unguent crem─â, a╚Öa c─â nu are contraindica╚Ťii. Chiar ╚Öi o femeie gravid─â poate reduce durerea la nivelul articula╚Ťiilor folosind unguent. substan╚Ťe naturale se g─âsesc ├«n doze echilibrate ╚Öi nu se acumuleaz─â ├«n organism. Restric╚Ťia privind utilizarea este o alergie sau intoleran╚Ť─â.

     Utilizarea Artraid unguent pentru tot cursul v─â permite s─â ob╚Ťine╚Ťi urm─âtoarele rezultate:

 • Reduce umflarea si inflamarea articula╚Ťiei.
 • Pentru a restabili pe deplin mobilitatea membrelor.
 • Adu sare ╚Öi toxinele din organism.
 • Pentru a restaura cartilajului.
 • Pentru a scapa de criza la nivelul articula╚Ťiilor

V─â invit─âm s─â citi╚Ťi:. De ce exist─â o congestie a urechii ╚Öi ce s─â fac─â cu ea

În a doua săptămână există o regenerare completă a cartilajului. Până la sfârșitul celei de a treia săptămână de recuperare completă ofensator.

Principiul general al aplic─ârii const─â din mai multe etape:

 1. ├Än primul r├ónd, trebuie s─â str├ónge╚Ťi cantitatea dorit─â de crem─â de m├óini.
 2. A╚Ötepta╚Ťi p├ón─â c├ónd se ├«nc─âlze╚Öte crema un pic.
 3. răspândit încet și uniform produsul pe zona inflamată.
 4. Masati zona afectata timp de 10 minute.
 5. OL>

  Este recomandat s─â folosi╚Ťi crema Artraid de dou─â ori pe zi. ├Än ciuda faptului c─â crema v─â permite pentru a calma rapid dureri articulare, reduce umflarea si inflamatia calma, este proiectat pentru un curs de tratament. Durata sa minim─â este de 3 s─âpt─âm├óni. Multe comentarii negative, sunt legate de ceea ce oamenii au fost eliminate imediat dup─â debutul unor u╚Öurare.

  Dac─â la sf├ór╚Öitul cursului, inflama╚Ťia nu va disp─ârea, ar trebui s─â fie repetat dup─â o pauz─â de s─âpt─âm├ón─â.

 • pin oleoresin- denivelare inflamatia si intareste sistemul imunitar al organismului;
 • ulei de m─âsline ÔÇô elimin─â din toxinele corpului ╚Öi excesul de sare;
 • ceara de albine ÔÇô ├«nmoaie pielea aspr─â, ceea ce face mai u╚Öor pentru a avea acces la celelalte componente ale articula╚Ťiilor deteriorate;
 • hamei. ÔÇô amelioreaz─â crampele menstruale, precum Reface stocul de vitamine din organism
 • Wort extract St John normalizeaz─â procesul circula╚Ťiei sanguine la nivelul articula╚Ťiilor;
 • extract de propolis ÔÇô normalizeaza metabolismul, in special in cartilaj;
 • extract de brusture ajuta la ameliorarea spasmelor dureroase, opre╚Öte inflama╚Ťia, reface structura ╚Ťesutului cartilaginos;
 • extracte de cinquefoil si cimbru ÔÇô calma spasme dureroase

.

Compozi╚Ťia Artraid

Eficacitatea unguentul se realizeaz─â prin compozi╚Ťia unic─â Artraid. Cei mai buni speciali╚Öti au petrecut ani pentru a dezvolta o astfel de formul─â rapid pentru a vindeca bolile aparatului locomotor, nu d─âuneaz─â organismului. Ca urmare, angaja╚Ťii ÔÇ×s─ân─âtosÔÇť, a luat unguent pentru articula╚Ťii astfel ├«nc├ót aceasta nu produce efecte secundare ╚Öi, practic, nu au contraindicatii.

Componentele principale sunt: ÔÇőÔÇő

 1. Potentilla (concentrat). Cunoscut pentru capacitatea sa de a vindeca boli articulare. Acesta reduce rapid umflarea, durere, inflama╚Ťie lupte. Planta eficient trateaza artrita, reumatism, artrita si osteochondrosis.
 2. brusture (extract) normalizeaza echilibrul de apă și sare în organism. Nu permite săruri să fie depozitate și stimulează producerea fibrelor de cartilaj.
 3. propolis

 4. ulei. Aceasta este o component─â foarte important─â ├«ntr-o crem─â. Are un efect de regenerare asupra ╚Ťesuturilor articula╚Ťiilor, ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte metabolismul ├«n cartilaj.
 5. Beeswax este încă un alt ingredient util, care este produs de apicultura. Este o conductă pentru alte componente, ajutându-le să pătrundă adânc și să ofere o expunere maximă la zonele inflamat.
 6. Olive ulei stimulează eliminarea toxinelor și a sărurilor, prevenind re-depunerea lor.
 7. rășină

 8. Pine are o gam─â larg─â de efecte. Se amelioreaz─â durerea, lupte inflama╚Ťie la ligamente, cartilaj ╚Öi articula╚Ťiilor. ├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte sistemul imunitar.
 9. Extract de cimbru. Componenta este cunoscut pentru eficacitatea sa, atunci când se ocupă cu sciatică și nevrita. Rapid ameliorează durerea.
 10. St. Wort John (extract), elimină toxinele și deșeurile, stimulează fluxul de sânge, are calitati anti-inflamatorii mari.
 11. Hamei (extract) bogat ├«n vitamine ╚Öi microelemente, care sunt necesare pentru regenerarea ╚Ťesutului cartilaginos. Are un decongestionant ╚Öi antispastice.
 12. OL>

  SAU instig─ârii?

  ├Än compozi╚Ťia Artraid con╚Ťine urm─âtoarele substan╚Ťe active:

 • ulei de m─âsline;
 • cear─â de albine;
 • propolis;
 • agrimony;
 • pin oleoresin;
 • St. Wort John;
 • cimbru;
 • Potentilla;
 • hamei.

Artraid: contraindica╚Ťii

Dar, exist─â o recomandare puternic─â a produc─âtorului: studieze cu aten╚Ťie compozi╚Ťia cremei. Acest lucru este important ├«n primul r├ónd pentru cei care sunt predispuse la diverse reac╚Ťii alergice. Pentru c─â, ├«n cazuri foarte rare, exist─â cazuri de intoleran╚Ť─â individual─â a unor componente. Aceasta este singura contraindica╚Ťie unguent Artraid.

Artraid pentru a cump─âra peste pre╚Ťul contra

Unguent Artraid este un sistem inovator ╚Öi cele mai moderne mijloace. Datorit─â compozi╚Ťiei sale naturale, este complet sigur ╚Öi pot fi achizi╚Ťionate f─âr─â prescrip╚Ťie medical─â. Acesta este v├óndut numai ├«ntr-un singur loc ÔÇô pe site-ul oficial al produc─âtorului. Pentru a cump─âra crema cu eficien╚Ťa declarat─â ╚Öi confirmate prin certificate ├«n alt─â parte este imposibil─â.

Datorit─â faptului c─â o mul╚Ťime de feedback pozitiv cu privire la suplimentul Artraid, el a castigat rapid faima. Dar cererea mare a condus la apari╚Ťia unui num─âr mare de produse contraf─âcute.

├Än plus, nu exist─â nici o garan╚Ťie c─â farmacia ve╚Ťi ob╚Ťine un produs cu adev─ârat original. Prin urmare, pentru a evita s─â devin─â o victim─â de divor╚Ť, pute╚Ťi achizi╚Ťiona Artraid prin intermediul resurselor online care lucreaz─â direct cu dezvoltatorul.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cump─âr─âturi, ceva ce prietenul s─âu Celyn Nannie Greenwood a ar─âtat c├ónd a fost de 17. Problema intensificat ├«n 2008. Dragomir a pierdut dou─â locuri de munc─â, ca urmare a dependen╚Ťei sale, ├«n special: activist local ╚Öi aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut ├«ntr-un cartier al clasei muncitoare. Dup─â ce a cunoscut niciodat─â cu adev─ârat p─ârin╚Ťii lui, el a fost crescut ├«ntr-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea s─â-╚Ťi plac─â ╚Öi...