Fiecare femeie vrea sa fie atractiv la orice varsta. Ridurile a preveni acest lucru. De-a lungul anilor, lor devine mai mare. Ce sa fac? Cum sa scapi de riduri și recapete tinerețea?

Cele mai eficiente căi de a îmbunătăți aspectul după 40 de ani este o chirurgie

plastică și proceduri cosmetice (chituri, fire, Botox, etc.).

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Multe femei le folosesc, care vă permite să arate mult mai tânără decât anii lor.

Dar nu toate sunt gata să recurgă la serviciile de cosmetologi și chirurgi din plastic. Este scump, dureros și înfricoșătoare. Dacă vorbim despre tranzacții, ei încă nevoie de o perioada lunga de recuperare, și nu cel mai confortabil.

Mult mai ușor de utilizat un produs cosmetic, care va elimina rapid ridurile de pe fata, restaurarea de tineret și frumusețe. Cremele care promit efecte similare foarte mult. Una dintre ele se numește “BioRecin”.

ride Biorecin

„BioRecin“ este crema care este prezentată în publicitate ca alternativa la operatiile estetice si Botox. Se presupune că el netezește cu succes ca ridurile, doar o face în condiții de siguranță, fără riscul de eșec.

Efectele pretinse de creme cosmetice “BioRecin”:

 • reface celulele pielii deteriorate;
 • reînnoiește celulele pielii latente;
 • elimina ridurile de orice adâncime.

Mecanisme de efecte terapeutice:

 • Pătrunde adânc în piele și îl împinge înapoi, eliminând astfel ridurile.
 • Stimulează producția de colagen și restabilește matricea extracelulară.
 • Datorită prezenței în compoziția cremei „semnal de peptide“ „BioRecin“ capabil „să ridice din adâncul“ tinere celulele pielii la suprafață.
 • Stimulează circulația sângelui.
 • În termen de 2 luni de la aplicarea cremei promise pentru a întineri aspectul de femei de 10 ani.

Instrucțiuni de utilizare Biorecin

„Biorecin“ se aplică pe întreaga suprafață a feței și frecat în piele. Ai nevoie să-l utilizați de 3 ori pe zi, dacă aveți mai mult de 40 de ani. Dacă nu ați trecut linia de vârstă, este nevoie de doar două utilizări pe zi. Durata de utilizare este de 2 luni.

Compoziția Biorecin

“BioRecin” include

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

următoarele componente:

 • acid hialuronic cu greutate moleculară mică;
 • ulei de palmier roșu;
 • Golden kelp;
 • celulele stem cicoare;
 • extract din muguri de rozmarin.

Opinia medicului Biorecin

Cu greu crema „BioRecin“, capabil de a elimina ridurile feței, fără o intervenție chirurgicală sau injecții cu toxină botulinică, așa cum a promis în anunț. Judecând după compoziție, acesta este un cosmetic obișnuit pentru îngrijirea pielii de zi cu zi. Are acid hialuronic. Poate că va hidrata pielea.

Alte componente în cel mai bun caz va proteja fata de efectele negative ale factorilor de mediu, cum ar fi radiațiile ultraviolete, microorganisme, aer uscat, praf, etc. În cel mai rău caz, ele

sunt în general inutile. Deci, de cumpărare „BioRecin“, ar trebui să nu se aștepta la un miracol. Rețineți că achiziționați același model, unele sunt în acest moment, și nimic altceva decât prețuri umflate această cremă nu este diferită.

Price Biorecin

“BioRecin” costuri … pentru 50 ml. Este evident faptul că timp de două luni folosi o astfel de cantitate mică nu va fi suficient. Va trebui să cumpere mai multe borcane de crema „BioRecin“. În general, prin urmare, tratamentul va costa 4-5 mii de ruble. Este de zece ori mai ieftin în comparație cu chirurgia plastică.

În cazul în care pentru a cumpăra Biorecin?

„BioRecin“, puteți încerca să găsească la magazinele de cosmetice. Dar este puțin probabil ca vei reusi. Crema nu este foarte popular și, prin urmare, sunt vândute numai online pe site-ul oficial:. Puteți comanda produsul nu numai din Rusia, ci și din alte țări CSI. Acest lucru trebuie să fie plătită sub formă de datele dumneavoastră personale și așteptați pentru operatorul de apel pentru a confirma comanda. Cream „Biorecin“

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

va fi livrat prin poștă în câteva zile.

Impactul stresului, oboseala, sarcina, si varsta – toate acestea duc la îmbătrânirea pielii și apariția primelor riduri. Astăzi vom discuta despre crema anti-imbatranire Biorecin. comentarii clienților despre acest medicament pe internet numai bun. De asemenea, pe unul dintre cele mai renumite forumuri medicale la această cremă foarte recomandat de către colegii mei. Aflați dacă așa că? Compoziția, instrucțiunile de utilizare, modul în care funcționează, precum și recenzii de specialiști și de consiliere în cazul în care pentru a cumpăra.

ATENȚIE! Am descris oricare dintre întrebările noastre cititorii cu privire la Biorecin . Du-te la specificul, puteți doar făcând clic pe elementul dorit din meniul de mai jos.

Anti-imbatranire tratament la domiciliu Biorecin

Toate produsele cosmetice pentru intinerirea necesită utilizarea constantă. Ele dau un efect bun, dar numai pentru perioada în timp ce femeia este activ folosindu-le. În plus, producătorii de produse cosmetice la modă, vă recomandăm utilizarea sistemelor de îngrijire, care include zi și noapte smântână, ser, spuma pentru zona din jurul ochilor și a altor. Toate acestea conduc la faptul că fetele petrec o gramada de bani pe un kit întreg și atunci când acestea încetează

să se aplice aceste instrumente, pielea începe să se estompeze de două ori mai repede. Dupa ani de cercetare, a fost creat un instrument unic pentru intinerire -. Biorecin. are un cost accesibil, îngrijirea complet și consolidează efectul

Biorecin de îngrijire pentru îmbătrânire a pielii Biorecin

Crema anti-îmbătrânire pentru femei lucrează cu blândețe, este potrivit pentru orice tip, inclusiv sensibil. Este ideal pentru tenul gras, deoarece regleaza echilibrul de lipide-apă, eliminarea de grăsime nedorite și strălucire. tip uscat, dimpotrivă, absoarbe umezeala, devine neteda si catifelata. Versatilitate înseamnă Biorecin justificată prin compoziția sa, care afectează celulele dermei și le îmbunătățește în procesele metabolice. Pentru a scapa de semne de imbatranire este pur și simplu noua îngrijire anti-îmbătrânire. Cum Biorecin:

 1. Accelereaza metabolismul în țesuturi, promovând regenerarea pielii.
 2. Normalizează cantitatea de apă din derm, prevenind umflarea.
 3. reinnoieste celulele, descuamarea pielii moarte intens.
 4. Accelerează producția de colagen si elastina natural.
 5. Substanțele active se acumulează în organism și să producă efecte de lungă durată.
 6. OL>

  Folosirea cosmeticelor Biorecin dă rezultate vizibile deja după două săptămâni de aplicare pe zi. Mai mult de 5 mii de femei au încercat remedierea defectelor legate de vârstă și a fost mulțumit de efectul, după cum reiese din comentarii de pe Internet.

  Instrucțiuni de utilizare Biorecin

 • Curățați pielea în mod obișnuit;
 • Aplicați o cantitate mică Wagesa pe fata.
 • masaj cu mișcări circulare moi până complet absorbit;
 • Utilizați Biorecin dimineața și seara, timp de 14 zile.

Compoziția Biorecin

Compoziția componentă puternică a fost selectat în conformitate cu cerințele de îmbătrânire a pielii. Pentru a formula crema anti-îmbătrânire Biorecin include numai substanțele testate, eficacitatea și siguranța de prescripție este garantată de către producător. Ce este inclus:

  Acid
 • Hialuronic – o substanță care este conținută inițial în corpul uman. Compensează lipsa de acid hialuronic în organism și promovează regenerarea rapidă.
 • roșie de palmier hidraților de ulei și hrănește dermă. Datorită consistenței, componenta pătrunde rapid toate straturile pielii și se acumulează în celule.
 • Extract de cicoare relaxeaza, reduce intensitatea contracțiile mușchilor faciali, încetinind astfel formarea de noi riduri.
 • Golden kelp protejeaza celulele de la distrugere, promovează producția de colagen și elastină asigură elasticitatea și fermitatea feței.
 • Extract din muguri de rozmarin normalizeaza fluxul sanguin, regleaza echilibrul hidro-lipidic. Îmbunătățește schimbul de gaze, astfel regleaza circulatia oxigenului si dioxid de carbon.

Numeroase teste și teste efectuate la laboratorul Institutului de cercetare cosmetologie, a arătat că, în 99% din cazuri, rata de aplicare a cremei Biorecin oferă un efect bun pentru o lungă perioadă de timp. Cu noua îngrijire anti-îmbătrânire, puteți renunța la costisitoare și periculoase Botox preparate injectabile.

Acesta oferă Biorecin

Analiza histologică a dermei înainte și după îngrijire utilizarea de droguri a aratat ca derm a devenit mai netedă și elastică, densitatea celulelor, iar numărul acestora a crescut în mod activ. Ce efect să se aștepte după folosirea cremei ridurile Biorecin:

 1. Epiderma va deveni netedă și netedă și elastică, conturul feței strânse pentru elasticitate îmbunătățită.
 2. Will orice pete negre. datorită normalizarea circulației sanguine și cantitatea de apă în țesuturi.
 3. Ridurile sunt netezite și cutele adânci în frunte, nasul devine mai puțin pronunțată.
 4. pliurilor nazolabiale netezită va dispărea cioara picioarele din jurul ochilor.
 5. OL>

  Utilizarea activă Biorecin, în conformitate cu recomandările esteticieni, va ajuta sa scapati de semne de imbatranire rapid la domiciliu. Spre deosebire de analogic, Biorecin este ieftin, cumpărare astfel încât ea poate fiecare fată.

  Avantaje Biorecin

  Complex impotriva ridurilor, a câștigat popularitate nu numai în țara noastră, acesta este folosit de multe femei din Europa. Ei au observat schimbări pozitive și de a îmbunătăți starea epidermei feței. Un nou instrument are mai multe avantaje care îl deosebesc de omologii săi:

  1. Toate naturale.
  2. nu modifică structura pielii și reface stocul de colagen si minerale.
  3. Fapte rapid și complet îngrijirea uscat, gras, sensibil și normală.
  4. Neteze,te cele mai profunde riduri – cutele nazolabiale, cute pe frunte, podul nasului
  5. .

  6. Elimină defecte minore -. Picioare faciale și cioara din jurul ochilor
  7. Disponibilă – prețul este de numai 999 de ruble
  8. OL>.

   Insights Biorecin

   La un complex nou anti-îmbătrânire Biorecin specialiști au lucrat mai mult de patru ani. echipamente moderne și cele mai recente tehnologii a făcut posibilă dezvoltarea crema anti-imbatranire a noii generații, care înlocuiește complet preparate injectabile de acid hialuronic și elimină necesitatea utilizării de Botox.

   Biorecin – remediu antirid pe bază de acid hialuronic, care actioneaza ca injectarea de tineri și nu provoacă efecte secundare. Acesta accelerează producția de colagen din organism care promovează îmbătrânirea activă. Instrumentul Biorecin ajută la buna chiar si cele mai profunde riduri, cute pe frunte, pe pod sau cioara picioarele din jurul ochilor. Acesta înăsprește contururile faciale și elimină ridurile.

   În cazul în care pentru a cumpăra Biorecin?

   Vand Biorecin pe site-ul oficial. Prețul …, cu o reducere de 50%. Fiți atenți atunci când cumpără pe alte site-uri – au fost deja identificate cazuri de fraudă. Producătorul nu vă va cere să plătiți anticipat. Înainte de plată puteți verifica oricând originalitatea ambalajului și produsul în sine.

   Biorecin (Biorecin) este un hidratant și nutritiv crema special conceput pentru regenerarea pielii pentru a reconstrui. Secretul pentru menținerea celulelor stem unice care activeaza eliberarea de colagen natural si elastina. Pentru utilizare 1 ani regulat al cremei reintinereste pielea timp de 15-25 de ani! Instrumentul este non-dependență și salvează rezultatul la 6 luni!

   Biorecin crema cu celule stem de la modificări ale pielii legate de varsta

 • crema naturala, fara parabeni si produse chimice alergene!
 • Luptând cu varsta si riduri de mimica.
 • Corectează ovală a feței.
 • Întărește pielea de pe gât și bărbie.
 • Are un efect relaxant asupra mușchilor feței.
 • Rezultatul este vizibil în decurs de 3-4 zile.

ce crema unic Biorecin

BIORECIN este crema globalitatea pentru a scăpa de riduri fine, utilizate la fabricarea de celule stem unice. Cosmetice testate în Praga și Moscova, ale cărei rezultate se acordă 3 certificate internaționale de eficiență și calitate. Atunci când se aplică actelor cu cremă în 3 etape.

 • Prima etapă – hidratează și hrănește. Crema contine vitaminele A, E, C, grupa B, PP, precum potasiu, magneziu, fier, flavonoide, aminoacizi, taninuri, benefice pentru proteinele pielii. În decurs de 24 de ore pielea ta va fi hidratat și plin de nutrienți.
 • A doua etapă ridurile și înăsprește ovalul feței. Crema face pentru lipsa de colagen si elastina, care sunt necesare pentru regenerarea corectă a celulelor pielii. Datorită acestei componente celula latente nou reînviat crește intensitatea de reînnoire celulară a epidermei. Ca rezultat, pielea reface elasticitatea și rezistența, ridurile devin mai puțin adânci, iar pliurile minore este netezită.
 • A treia etapă este protecția și curățarea pielii. Componenta de protecție principală este acidul hialuronic, care neutralizează radicalii liberi și protejează de razele UV.

Rezultatele de peste 1 an de utilizare

 • Reducerea ciori picioare.
 • Eliminarea dublei bărbie.
 • Reduction sunt bine pigmentate.
 • Alinierea pielii de pe frunte și în jurul regiunii nazolabiale.
 • Reduce uscare și descuamare.
 • Normalizează procesul circulației sanguine.
 • Supuse cosuri si nu formeaza pete negre.
 • Crește rezistența pielii.
 • Vindecarea rănilor minore (răni și fisuri) pe piele
 • Domolita cicatrici mici și semne de acnee.
 • Elimină urmele de oboseală sub ochi.

În prezent în magazin sunt o mare varietate de produse cosmetice hidratante pentru îngrijirea feței, dar de ce alege crema BIORECIN?

 • nu are analogii în lume. Celulele stem de andive care nu a fost anterior utilizate în producția de produse cosmetice, aceasta emite o cremă în comparație cu alte fonduri similare. În 2016, experții au demonstrat că celulele stem Cicoarea 80% îmbunătăți producția de proteine ​​fibrilare.
 • Potrivit pentru toate tipurile de piele. epidermis Dry hidratează și ameliorează pielea uscată și tipurile de ten gras reface glandele sebacee.
 • rezultate pe termen lung. Multe creme anti-îmbătrânire a pielii provoacă dependență. În timp ce aplicați crema, funcționează imediat ce vă opriți utilizarea lor, pielea devine o vedere neatractiv. BIORECIN revitalizeaza pielea 4-6 luni îi dă sănătos. Pentru a opri complet procesul de îmbătrânire este imposibil, prin urmare, să se repete crema de piele de tratament Biorecin recomandat de 2 ori pe an.

Compoziția naturală unică Biorecin

 • Acidul hialuronic. Păstrează umiditatea în epiderma și elimină, astfel, uscarea si exfolierii. Activează producția de colagen proteine ​​si este implicat in regenerarea celulelor.
 • Celulele stem cicoarea. Inglobate in celulele pielii si stimuleaza abilitatile de regenerare. Netezeste ridurile adanci cu 70% și de a elimina complet ridurile fine.
 • Red palmier (ulei). Hrănește pielea cu vitamine și minerale, care sunt, de asemenea, necesare pentru reînnoirea celulelor. Vindecă daune minore pe piele.
 • Extract de alge. Distruge bacteriile de pe piele, care duce la formarea de puncte negre si cosuri.
 • extract

 • Rosemary. Efectul asupra mușchilor feței, le relaxante și prevenind formarea datorită mișcării active a ridurilor faciale.

particularitățile de aplicare a cremei

Cream Biorecin ușor, se absoarbe rapid, hidratează timp de 24 de ore

Biorecin nu are contraindicații și este potrivit pentru toti in varsta de 23 de ani. Inainte de a cumpara crema, examinați cu atenție componentele compoziției, nu aveți alergii la ele. În alte cazuri, puteți utiliza în mod liber crema și să fie încrezători în eficacitatea acestuia

 1. Off machiajul feței cu o curățare sau apă micelară.
 2. se spală din nou cu apă rece, așteptați până când pielea este uscata.
 3. Se aplică un strat subțire și se masează ușor.
 4. Pentru derma uscat, se recomandă să se aplice crema de 2 ori pe zi, uleioase, combinate și normale -., Mai degrabă decât o dată pe timp de noapte
 5. OL>

  Amintiți-vă, nu aplică întotdeauna mai târziu de 1,5 ore înainte de culcare!

  ce magazine poti cumpara crema Biorecin

  BIORECIN Cream prezentat în 2016, este acum vândute numai pe site-ul oficial. Cream veți găsi magazine cosmetice în orașul meu și în farmacii. Comanda-l pe site-ul producătorilor, în nici un caz nu cumpara mână de la vânzători discutabile.

  Atenție! vă Cerere de nici o obligație! Puteți, gratuit pentru a primi sfaturi sau expert asistență în selectarea cursului.

  În onoarea eliberării, producătorul efectuează acțiunea – minus 50% din fiecare cumpărător să cumpere crema. Costul acțiunii este de 990 RUB.

  Transport maritim este destul de rapid de la 3 până la 7 zile, pentru a plăti pentru achiziționarea nevoie de numerar la livrare după primirea coletului.

  comentarii Real clienților despre crema Biorecin

  Margarita, 35 ani,

  Biorecin au fost disponibile ani de zile, pentru mine aceasta crema! Am o piele uscata, care are nevoie de umiditate constantă. Chiar și după utilizarea Scrubs am descuamare severă, mâncărimi ale pielii și dezlipirea fulgi. Aceasta crema hidrateaza remarcabil și restabilește elasticitatea pielii. Ridurile devin de fapt mai mici. Nu-mi da unul de meu 35 de ani, spunând că maxim 28. Sunt de acord, acest lucru este frumos!

  Anna, 44 de ani, probleme cutanate am început după 20 de ani. Pielii suferit de acnee, cicatrici de acnee și de stânga. Neuniforma, poros, cu pori mari. Acum a început să folosească crema Biorecin, a văzut schimbări. Pentru piele frumos la atingere, fata pare buna, dar, desigur, încă nu perfectă. Consistența crema este foarte ușoară, cum ar fi acidul hialuronic pur, absoarbe rapid, nu creează un film pe fata ta. În ciuda dimensiunii reduse a borcan, ea a petrecut destul de mult timp. Cred că va fi suficient timp de două luni.

  intinerire natural timp de 15-20 de ani!

  Cream Biorecin frumusete-bloggeri numesc un analog securizat de Botox. Peste 1 an de utilizare a pielii devine rezistenta, elasticitate si catifelat!

 • Eficacitatea medicamentului
 • naturalețea
 • Eficiență
 • Posibilitatea de livrare în toată Europa
 • Viteza de livrare de servicii

Creme contra ride Biorecin este un instrument inovator, care are un efect anti-îmbătrânire. Acest produs cosmetic ofera ingrijire completa pentru imbatranire a pielii, datorită care îmbunătățește aspectul epidermei, sanatatea si vitalitatea. Medicamentul activeaza producerea naturala de substante ale pielii, care sunt necesare pentru asigurarea funcțiilor de bază și procesele în epidermă. Folosirea regulata a cremei va ajuta pentru a restabili tineri pielea și prospețimea.

la care întrebarea se referă crema, sunt sigure de înlocuire și la fel de eficient pentru proceduri chirurgicale periculoase și injecții. Multe cosmetologi sfătui să utilizeze creme și seruri și pentru a opri chirurgia plastică și Botox preparate injectabile. În ciuda faptului că aceste proceduri oferă rezultate rapide, dorite, acestea sunt periculoase pentru sănătate și, în multe cazuri, doar înrăutățesc aspectul pielii. In plus, astfel de proceduri complicate pot duce la consecințe grave și complicații.

Acțiunea Biorecin

Creme contra ride Biorecin este unic, are un efect regenerator intens și tonifiere. Componentele active ale cremei oferă întinerire intensă a pielii, nutriție adecvată și hidratarea pielii slăbit.

Biorecin oferă îngrijire intensivă și întinerire a epidermei, iar acțiunea constă din trei etape:

 1. Prima etapă este de terapie intensiva pentru piele, hidratarea și nutrienții. Datorită elementelor active ale sculei și complexul de nutrienți, Biorecin completează elementele lipsă din piele și o menține umed timp de 24 de ore.
 2. Al doilea pas este netezirea pielii și restaurarea contururi clare ale feței. Acesta activează producția naturală de colagen si elastina in epiderma, care sunt necesare pentru reînnoirea și reîntinerirea pielii. substanțe reîntinerire a declanșa actualizarea celulelor slăbit, și de a restabili tonul si elasticitatea pielii.
 3. A treia etapă este curățirea epidermei și a protecției sale. Această cremă intensivă nu numai reintinereste pielea, dar, de asemenea, protejează împotriva impactului negativ al factorilor iritanți externi, îmbătrânirea precoce și veștejire.
 4. OL>

  Aceste trei etape de cremă anti-îmbătrânire Biorecin oferă o serie de efecte pozitive asupra pielii:

 • Îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii;
 • Neteze,te pielea, elimină riduri pe piele;
 • Elimină dublu bărbie și accentuează contururile curate ale feței;
 • Previne uscarea și descuamarea pielii și combaterea acestor probleme;
 • Activează circulația sângelui și a proceselor metabolice in celulele si regenerarea epidermei;
 • Îmbunătățește tonusul pielii și rezistența la stimuli externi;
 • Luptând cu aceste epidermul imperfecțiuni, cum ar fi cercurile intunecate de sub ochi, pete negre, cosuri.

Important! Rezultatul dorit din aplicarea cremei antirid Biorecin poate fi realizat numai prin utilizarea corespunzătoare și regulată a preparatului cosmetic.

Compoziția

Active anti-îmbătrânire și tonifiere efect crema de riduri Biorecin este asigurată de complexul de componente active:

  Acid
 1. Hialuronic – o substanță necesară pentru sănătatea și frumusețea pielii. Această componentă activează sinteza de colagen si elastina in epiderma, hidratează și tonurile pielii. Acidul hialuronic umple ridurile existente, ceea ce le face mai puțin pronunțată. În plus, această componentă protejează pielea de factorii externi negativi, îmbunătățește celulele pielii și geleh gras.
 2. Celulele stem ale Cicoarea – o substanta care activeaza regenerarea și reînnoirea epidermului slăbit. Această componentă este necesară pentru regenerarea celulelor corespunzătoare, restabilirea sănătății și funcționalitatea lor.
 3. Uleiul de palmier roșu – componenta cu acțiune naturală, care satureaza epiderma este un complex de substanțe sănătoase. Se hrănește intens pielea, intinereste și regenerează. In plus, uleiul de palmier reduce ridurile și înăsprește conturului facial.
 4. extract Kelp – o substanță care să facă față diferitelor defecte ale pielii. Normalizeaza glandele sebacee, elimină punctele negre, acnee, ascunde cercurile intunecate de sub ochi.
 5. extract

 6. Rosemary are puternic efect anti-îmbătrânire. Netezește ridurile si faldurile epidermei, ajută la creșterea turgescenței și elasticitatea pielii.
 7. OL>

  Cât de mult este?

  Pretul cremei antirid Biorecin … (50 ml).

  Concluzie Biorecin

  crema ridurilor Biorecin este un produs cosmetic modern, care ajuta întineri pielea să se întoarcă la sănătate și frumusețe. Crema cu riduri și se descurcă pliurile pielii ajută pentru a scăpa de alte semne de îmbătrânire a epidermei. Mai mult, formularea activă a acestui instrument permite o îngrijire a pielii intense, să-l umple cu umiditate și minerale esențiale.

  Instrucțiuni de utilizare

  Instrucțiuni de utilizare a crema Biorecin:

  1. Înainte de a aplica este important pentru a curăța pielea cu utilizarea de produse cosmetice care se potriveste tipului tau de piele.
  2. Reprezentanții pielii uscate și amestecate se recomandă să se aplice Biorecin 2 ori pe zi.
  3. Femeile care au normal si ten gras, regularitatea de aplicare este de 1 ora pe zi.
  4. Aplicați crema pe timp de noapte cu 1 oră înainte de somn.
  5. OL>

About Tuulikki Tuomioja
"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios. El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai. El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen. Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi. A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament. El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit. Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

By Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios. El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai. El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen. Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi. A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament. El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit. Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."