Sănătate și Tu

Dynamite – mușcătura activator, comentarii, comentarii, pret, Cum funcționează?

Activator musca Dinamita este cel mai bun companion pentru pescarul

modern. Nu contează ce unelte rece pe care îl utilizați, sunt zile când nimic nu este prins. De ce se întâmplă acest lucru? Poate din cauza vremii, poate peștii nu sunt doar foame astăzi. Dar, indiferent de motiv, soluția la problema este și ea se numește Dynamite.
Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Utilizarea activator pentru pește, va trebui să vă faceți griji doar despre un singur lucru – fie pentru a pune toate pește în portbagajul mașinii

!

Dynamite folosesc de obicei:

 • pescari profesionale;
 • oameni de știință biologi care momeala necesare pentru controlul peștilor în studiu;
 • proprietarii de ferme de pește, activatorul îmbunătățește instinctul de hrănire, ceea ce pește oferă mult mai mulți urmași, și se dezvoltă mult mai rapid.

fapt interesant că activatorul funcționează întotdeauna și peste tot. Este posibil să se ia cu tine atunci când merge pe râu, lac, mare sau ocean. Este la fel de eficient pentru mare, râu, ruinare și pește pașnic. El va ajuta prinde o mulțime de pește, în orice moment al zilei, în orice vreme, vara, toamna și iarna și primăvara.

Un ambalaj de activator este suficient pentru 5-20 de pescuit în funcție de speciile de pești și de captură dorit.

Cum activatorul musca dinamită?

Dynamite – este impactul asupra peștilor la nivel fiziologic. Supliment și ingredientele incluse în compoziția sa fac chiar și peștele cel mai bine hrănit să mănânce mai mult și mai mult. Ca urmare, o mare captură în orice anotimp și la orice adâncime iaz!

dinamită Activator musca a fost dezvoltat în 2015 Corporation „FishingBuy“, al cărui sediu se află în apropierea capitalei italiene. În amestec sunt bioveschestva inovatoare care acționează direct asupra creierului de pește. Ei intra in corpul ei, prin branhii cu apă și activează sentimentul de hrănire și de cireadă.

Interesant, pește sunt în măsură să miros Dynamite departe de el, imediat după ce a lovit peștele activator în apă. Și, de îndată ce simt că este instinctul le trimite pe o căutare pentru sursă, și așa mai departe – doar pentru a te prins! În timp ce mirosind momeala, The fish’ll înot nu una, sub acțiunea speciei momeală se vor aduna în bancuri și muta, ghidat de instinctul de turma

Ați putea fi interesat:. Perie magnetica pentru Windows de spălat Expertul fereastra

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Action Dynamite pe pește este foarte similar cu efectul Valerian asupra pisicilor. Fish este practic „citit“, cei trei care au apărut la aceleași sentimente de timp:

 • Tocirea fricii;
 • creșterea bruscă a apetitului;
 • cireadă.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Cum să utilizați Dynamite?
Instrucțiuni de utilizare Dynamite vor varia în funcție de tipul de pescuit pe care îl preferați. În cazul în care peștele liniștit (crap, caras, crap de argint), un activator al unei muscatura se amestecă în momeala, ai adormit aproximativ o oră înainte de pescuit.

Ei bine, în cazul în care compoziția unui astfel de amestec va include prăjituri sau alte produse din semințe reciclate. dozare

Dynamite este 1 plic per 2,5 kg de momeală. Nu neapărat să utilizeze întregul pachet la un moment dat, puteți lăsa o parte din lichid, înainte de următoarea călătorie de pescuit.

Activator musca funcționează bine atunci când prinderea de pește periculosi- filare. Pentru a îmbunătăți eficiența de pescuit, trebuie doar pentru a trata Wobbler sau lichid lingura dintr-o pungă cu dinamita. Apoi, puteți arunca filarea și după o lesa câteva să aștepte pentru muscatura.

dinamită adesea folosite în combinație cu momeli vii. Pentru acest plic de activator pentru a se dizolva într-un pahar de apă și a scăzut momeala timp de 1-2 secunde doar înainte de ao pune pe cârlig.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Instrucțiunile mai detaliate de utilizare pot fi găsite direct pe ambalaj cu Dynamite.

Testarea activator mușcătură Dynamite

Testarea dinamită a fost efectuat pe produsul de origine în Italia. Dupa cum am scris în revista „Pescare“ pentru anul 2015, care este pe deplin dedicat de știri de pescuit de declanșare ronțăit invitat să încerce câștigătorii concursului de pescuit.

Rezultatul șocat nu numai pescarii, ci și judecători. Faptul că, în doar 2 ore au fost capabili pe uneltele lor pentru a prinde mai mult pește decât în ​​ultimele 12 ore ale competiției. Anterior, acest efect nu este dat nici o momeală, chiar și de cele din magazin sunt bani fabuloase (cu o calitate îndoielnică).

Cumpara Dynamite Plata după primirea de bunuri

Avantajele Dynamite:

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

 • activator are un cost accesibil, acesta va plăti pentru sine pe primul pescuit;
 • momeală are certificat de calitate care să permită să-l folosească în Europa și în întregul teritoriu al Federației Europen;
 • chestii în pungi este sigur pentru om compoziția de pește capturat puteți mânca sau vinde, pentru că este întotdeauna în exces;
 • produsul este recunoscut oficial ca activator cel mai eficient pentru pescuit

S-ar putea fi interesat:. Revizuirea vibrolance X-Vibe: muzica de nici un produs

Compozitia Dynamite

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Formula exactă a activatorului este clasificat, dar este cunoscut faptul că acesta conține astfel de ingrediente ca:

 • pește – este elementul de legătură, și permite momeala să înoate departe de locul de capturare;
 • particulele de cofetărie;
 • suplimente, provocând asociere pește cu alimente sale naturale;
 • atractant – o substanță, mirosul atrage de pește pentru mile

.

Parerile clientilor Dynamite

Judecând după comentarii cu privire la forumuri, avid pescar, în rețelele sociale și site-uri specializate, Dynamite activator mușcătură într-adevăr funcționează. Cel mai important, respectați cu strictețe instrucțiunile și apoi ea va căuta un loc în care pescuiți.

Apropo, adevărul opiniilor confirmate prin faptul că orice nou cumpărător al Dynamite devine client al nostru. În cazul în care amestecul este atât de eficient, de ce să nu-l folosească pe fiecare excursie de pescuit?

În pachet veți găsi 2 pungi metalice (5 la 7 mm în mărime) umplute cu dinamită în cantitate de 5 ml fiecare. Pentru ușurința utilizării și depozitării fiecare dintre ele este ambalat suplimentar într-un înveliș impermeabil marca.

Rețineți, activatorul musca Dynamite Efectul este produs numai în formă lichidă. Nu va lasati pacaliti de escroci care vând praf fals.

Pentru a cumpăra Dynamite trebuie să utilizați formularul de comandă de pe site-ul web. Tu ar trebui să includă numele și numărul de telefon, și apoi timp de aproximativ 15 minute, trebuie să contactați o companie de manager profesionist și să clarifice toate detaliile cu privire la livrarea comenzii. Pachetul cu muscatura activator poate merge de la 2 la 15 zile, totul depinde de regiunea în care locuiți.

Chiar acum prețul activatorul este redus, asa ca nu ezita mult timp, și comanda-vă un pachet de dinamită probă. Garantează că veți fi mulțumit de pescuit și asigurați-vă că pentru a spune prietenilor cum te Angling a realizat astfel de succes imens!

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...