Handy Heater - comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum,
Sănătate și Tu

Handy Heater – comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum,

& nbsp; Contrar majorității, perioada cea mai rece într-un

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

apartament sau o casă privată – nu iarna. În timpul iernii, totul este gata pentru vreme rece – Incalzire centrala încălzește bateria ceasului, conectați în sistemul de încălzire casa de cuptor privat sau Kindle. Dar, în toamna, atunci când temperatura aerului exterior, la soare, poate fi de mai sus, decât acasă. Pereții sunt de răcire înainte de începerea sezonului de încălzire există încă timp, iar camerele este rece. Din acest motiv, cele mai multe încălzitoare cumpărate în offseason. Deși în timpul iernii există situații în care sistemul principal de încălzire nu poate face față cu încălzirea în sus a camerei, iar temperatura este important să se mențină un confortabil (de exemplu, în acele cazuri, în cazul în care casa are copii mici). În această situație, fără încălzire independentă cameră să nu facă – și apoi vin la ajutorul unui portabil de încălzire la îndemână, pe care le oferim de revizuire atenției.

Aspect și dimensiuni Handy încălzire

Înainte de a examina cu atenție parametrii tehnici și capacitățile dispozitivului, vorbesc pe scurt despre apariția lui. Acesta este un punct important, deoarece sistemul de încălzire Handy de încălzire este atât de compact, deoarece este posibil ca dispozitivul de o astfel de putere. Acest lucru înseamnă că poate fi instalat într-o locație convenabilă la domiciliu sau chiar la birou în cazul în care există o piață de desfacere. Da, dacă este necesar, dispozitivul poate lua chiar și cu tine pentru a lucra sau într-o călătorie de afaceri. Dimensiuni la îndemână Hitura – 80х150х90 mm și o greutate de numai 480 de grame! Diferența semnificativă față de încălzitoare electrice, greutatea care variază în intervalul de 4-6 kg. Dispozitivul este realizat în culoarea neagră.

În caseta, cu excepția instrucțiunilor și încălzitorul de nimic, dar de fapt nimic mai mult este necesar pentru funcționarea dispozitivului.

În ceea ce pentru locuințe, este realizat din material plastic rezistent la căldură durabil, plăcut la atingere. Pe partea stângă a mașinii este un buton roșu de pornire / oprire, regulatorul de temperatură de top și timer-ul, precum și un ecran mic care afișează gradul.
Pe panoul frontal al ondulat incintei de perete, este ceramica ascuns Element de încălzire. Sub el a provocat numele unui încălzitor portabil Handy de încălzire.
Pe panoul din spate există un tabel cu principalele caracteristici ale consumului de energie și de prize. Mai jos sunt picioarele pentru a bloca în perete atunci când este conectat la priză.
În ceea ce privește ergonomia și ușurință de utilizare, vom nota 1 punct. Încălzitorul fără fire pentru a se conecta la priza. Dopul merge direct din organism. Astfel, Handy Încălzitor pur și simplu se conectează direct la rețeaua de alimentare și căldura umple camera. Aceasta este o decizie foarte interesantă ca să se încălzească oriunde acum, a devenit mai ușor pentru a pune telefonul la încărcat.
încălzire independentă cameră

Specificații Handy

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

încălzitor

In ciuda luminii in greutate, compactitatea și cumpatarea, dispozitivul este extrem de puternic. Desigur, se încălzește rapid o cameră este un Rovus Handy de încălzire nu funcționează, dar pentru a menține o temperatură confortabilă în camera de 20-30 mp. M. este capabil.

Avantajele și dezavantajele încălzitor Handy încălzitor

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Unul dintre avantajele dispozitivului considerat, selectați:

 1. Compactitatea și caracterul practic. Încălzitorul este atât de mic și ușor, care poate fi transportat și transporta oriunde. Se va potrivi cu ușurință în geanta de birou. În plus, dispozitivul este foarte ușor de utilizat. – pur și simplu conectați în priză, fără fire
 2. Putere și frugalitate. Pentru dimensiunea sa Rovus Handy de încălzire este foarte puternic. Este fără probleme pentru a menține temperatura optimă a camerei de 20-30 mp M. Dar, în cazul în care camera ta este mai mult, apoi conectați doar cele 2 dispozitive. Și chiar că va fi mai ieftin decât alte încălzitoare. De exemplu, consumul minim de energie al încălzitoare Vitek este de 750 W, și la îndemână Hitura -. 400
 3. Fiabilitatea și siguranța. incalzitor portabil dispune de un element de ceramic de încălzire și de înaltă calitate, plasticul răcit, care elimină posibilitatea de aprindere sau căldură obiecte din apropiere. În plus, există o protecție la supraîncălzire și de reglare a temperaturii.
 4. Tăcere. Aici este – cea mai mare problemă a tuturor teplogeneratorov. În munca lor, este imposibil să se concentreze asupra oricărei activități mentale. De la zgomotul de fond, după câteva ore, urechile mele sunt de apel și nu știu ce e mai rău – să stea în zgomot sau în frig. Cu sisteme de încălzire Handy de încălzire nu este așa. În timpul activității sale nu va auzi zgomot enervant, iar acesta este unul dintre cele mai importante avantaje ale dispozitivului!
 5. OL>
  lucrurile plăcute observăm, de asemenea, ecranul de pe partea de sus, care afișează informații despre set de temperatură. Un alt avantaj important este prețul, vom vorbi mai târziu.

  În ceea ce privește contra, suntem chiar confuzi. Pentru a specifica, într-adevăr, nimic special. În forumuri scris despre o poziție limitată în cazul conectării (numai pe verticală). Ei bine, plângerea are dreptul să existe, dar în opinia noastră umilă, este o pierdere mică pentru un astfel de număr mare de beneficii.

  Dacă prea mult să se plângă, se poate observa lipsa de culori diferite. În cazul în care carcasa unui încălzitor portabil la îndemână de încălzire nu a fost doar negru și color sau cu unele modele, poate că ar fi mai bine amestecat în interior. Cu toate acestea, pentru cei cărora le place simplitatea, minimalismul si versatilitate, cu siguranță, nu un minus ia în considerare.

  Pret Handy Încălzitor

  Așa cum am menționat mai sus, pretul camerei un incalzitor portabil de încălzire la îndemână este un alt beneficiu. De obicei, în timpul povești lungi despre beneficiile oricărui dispozitiv electronic legat se așteaptă la sfârșitul anului pentru toate acestea „bun“ va suna nici o valoare mai puțin impresionant, dar nu este cazul nostru prezent.

  Prețul de încălzire – …. Și dacă utilizați oferta speciala, poti cumpara un incalzitor la îndemână pentru …., care poate fi considerat un foarte bun de economii.

  Citește și despre încălzitoarelor cele mai economice.

  Încălzitor Handy sisteme de încălzire portabile recenzii

  impresiile noastre de activitatea la îndemână Hitaru General poate fi numit pozitiv, dar am citit comentariile de la alți utilizatori pentru a înțelege corect și onest – dacă atenția dispozitivului, dacă el se descurcă cu sarcinile.

  Deci, aici e un aviz de forumuri:

  încă prea slab pentru a încălzi apartamentul, dar am conecta la birou la ieșirea de jos și picioarele calde tot timpul și nimeni nu vede că am pornit de încălzire. Există pretenții la Adunare, ceva in interiorul sunatoare atunci când clătinat în jurul valorii de, și a scris despre ea în magazin on-line, în cazul în care au cumparat, au oferit să-l înlocuiască, dar am refuzat. De lucru bine Sunt, transporturile fericit papură și chitanțe mai scurt timp.

  Nu sunt acele comentarii:

  Puternic, mici, convenabil, dar trebuie să vanzatori 2 revendicările am avut la îndemână, cu încălzire independentă de instrucțiuni doar în limba engleză. A trebuit să caut pe Internet. Nu este bine. Sistemul de încălzire se poate cumpăra oameni fără Internet sau ca un cadou pentru cineva. Ce se poate face fără instrucțiuni? Deci, este imposibil. Al doilea punct: Am temperatura de încălzire afișează în grade Fahrenheit și nu Celsius. ori incluse – a se vedea 60 de spectacole I prifigel, apoi a adăugat temperatura este de 90! Am crezut ca am rupt deja ceva. Apoi mi-am dat seama că Fahrenheit. Pentru a reconfigura nu se poate, a trebuit să învețe noul mod. Și un punct interesant: un coleg la sugestia mea, ea a cumpărat și totul e bine – manual de limba engleză, dar afișează gradul bine. În general, nu este clar cum sa întâmplat și de ce.

  O altă opinie despre Handy Încălzitor:

  Am cumpărat acest incalzitor special pentru baie. Porniți-l pe timp de 1,5-2 ore înainte de baie copilul, pentru că eu locuiesc într-o casă privată, clădirea a fost neterminată, iar baia nu are încălzire. Cu sarcina se descurca, se încălzește în mod normal.

  Apropo, nota un alt 1 punct vital. Am excavat o mulțime de forumuri despre sistemul de încălzire, la îndemână și Viclenia a găsit – aproape peste tot cu utilizatorii comunica cu vânzătorii. Deci, dacă aveți orice reclamații sau întrebări, ei nu trec neobservate. A fost o surpriză plăcută. Este clar că nu doar încercarea de a vinde repede și să uitați, și să respecte clienții lor și să le ofere orice sprijin.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...