Nautubone - negativ comentarii, opinii, preț, site-ul oficial
Sănătate

Nautubone – negativ comentarii, opinii, preț, site-ul oficial

Conform statisticilor, din cauza unor boli ale aparatului locomotor suferă de 70% din populație. Acest lucru se datorează faptului că oaselor, cartilajelor și articulațiilor sunt în mod constant supuse la sarcini. Boli ale sistemului musculo-scheletice afecta calitatea vieții, ceea ce duce la o mobilitate redusă și necesită tratament pe termen lung. Printre eficiente suplimente care sunt în măsură să organizeze activitatea sistemului musculo-scheletic se referă Nautubone.

Compoziția Nautubone

Acest supliment face parte din categoria de suplimente alimentare și are o compoziție complexă. Forma de dozare – capsule, acestea constau în componente active și

auxiliare

.

Principalul ingredient activ este sulfatul

de glucozamină din categoria cartilajului, care are capacitatea de a consolida și de a reconstrui tesutul cartilaj.

In plus fata de sulfat de glucozamină, compoziția include:

  Extract
 1. Dry din scoarta de salcie argintie. Extract bogat în vitamine și taninuri, flavonoide, astfel are efecte anti-inflamatorii și analgezice puternice.
 2. Acid ascorbic. Stimulează procesul de colagen si enzime implicate în formarea cartilajului și tendoanelor.
 3. oxidul de magneziu. Aparține categoriei de stimulente, îmbunătățește procesele enzimatice în țesutul osos.
 4. extract

 5. Horsetail într-o formă uscată. Denivelare inflamație, promovează eliminarea toxinelor și a colesterolului, îmbunătățește imunitatea generală și locală.
 6. lactat de calciu. Crește rezistența osoasă, ajută la săruri excreta de metale grele. In plus lactat de calciu are o acțiune antihistaminic.
 7. OL>

  Printre componentele auxiliare ale aditivilor biologic activi includ dioxid de siliciu, lactoză monohidrat și stearat de calciu.

  Balsam Nautubone conține, de asemenea, o mulțime de extracte de plante utile și extracte. Același ingredient activ – sulfat de glucozamină. Dar, în plus, compoziția conține:

  1. Chaga.
  2. Horsetail.
  3. Un amestec de fructe de păducel, măceș, scorus si coacaze negre.
  4. Rizomii de Comarum palustre.
  5. Rădăcinile uscate de Hedysarum și lemn dulce.
  6. OL>

   biologic aditiv activ sub formă de gel este compus din substanțe sigure, care nu provoacă alergii:

   1. alcool Formic. Reduce inflamația, îmbunătățește metabolismul în punga comună afectată.
   2. glucozamina sulfat.
   3. colagen. Asigură rezistență și elasticitate

    ale țesutului conjunctiv.

   4. Uleiul de eucalipt. Denivelare durere si umflare, are o activitate cicatrizant.
   5. Mentolul. Are un puternic efect analgezic.
   6. Uleiul de cuișoare. Miorelaxant dupa exercitii intense reduce durerea.
   7. OL>

    Indicații pentru utilizare Nautubone

    Nautubone utilizat cu succes în terapia complexă a patologiilor aparatului locomotor – artrita, artroza, osteocondroza scapulohumerale, spondiloza. Suplimentul este bine stabilit în tratamentul anchilozei. – imobilitatea anormală a articulațiilor

    In practica medicala instrumentul este administrat la pacienți cu fracturi osoase complexe pentru a accelera fuziune și pentru a preveni dezvoltarea proceselor degenerative. Justificau utilizarea suplimentului în scop profilactic, în special în sarcină a crescut pe coloana vertebrala, pentru a reduce impactul negativ asupra sistemului musculo-scheletic.

    Circuit de aplicare Nautubone

    Mod de administrare și dozare depinde de metoda de producție a suplimentului și diagnosticul. Nautubone produs sub formă de capsule și balsam (oral) și sub formă de gel (pentru exterior).

    Gel este utilizat numai local, aplicând-o zonele cu probleme si usor masaj. Administrarea capsulelor se efectuează în timpul mesei, doza zilnică nu trebuie să fie mai mult de 3 capsule. este folosit Interiorul balsam, nu mai mult de 10 ml pe zi.

    Contraindicatii Nautubone

    Nautubone bine tolerat de pacienți, dar un număr de contraindicații la este. Supliment pentru administrare orală este interzisă utilizarea în caz de alergie la orice component al compoziției. Nu se recomandă utilizarea cu sarcinii și alăptării.

    suplimentul în formă de gel nu poate fi utilizat atunci când tendința de erupții alergice, iar prezența pe arsuri ale pielii, rănire. Prin urmare, tratamentul înainte ar trebui să efectueze un test de sensibilitate. O cantitate mică de gel aplicat pe piele în cot cot și 2-3 ore pentru a evalua rezultatul.

    În cazul în care pielea este înroșită, a existat o mâncărime, apoi aplica remediul imposibil.

    Preț Nautubone

    Nautubone poate fi atribuită la categoria de suplimente alimentare de la o categorie de preț mediu.

    Cel mai mare prețul stabilit la produsul sub formă de balsam de … pentru 250 ml. Capsulele mai ieftine și acestea costa oriunde de la 200 la 250 de ruble pentru 30 Grand.

    Recenzii Nautubone

    cele mai multe comentarii cu privire la produs sunt pozitive. Consumatorii spun compoziția sigură și naturală, rezultate terapeutice bune în tratamentul artritei și a osteoartritei. Printre deficiențele aloce ceea ce Supliment greu de găsit în farmacii pe piața liberă.

    Anna, 38 ani,: „a luat capsule de Nautubone de osteoartrita Durerea este plecat imediat, dar după aproximativ 2 săptămâni, dar după o lună am uitat de boala pentru o lungă perioadă de timp..“.

    Serghei, 60 de ani,: „Capsulele au fost luate în conformitate cu recomandarea medicului, după o fractură complicată a tibiei Ca rezultat, osul vindecat în mod normal, fără efort și, în mai puțin de o lună. și jumătate“.

    Marina, în vârstă de 56 de

    ani,:.

    „care sufera de artrita timp de 10 ani de îmbunătățire susținută de sănătate a venit după ce începe genunchi unse în mod regulat cu un gel Nautubone. durere și rigiditate la nivelul articulațiilor dispar rapid, poate mișca liber“.

    Vasile, în vârstă de 48 de ani,: “. Supliment să ia un curs de 30 de zile, cu pauze Acest lucru ajută anchilozei care afectează în ultimii 5 ani”

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...