Proflex 100 pentru articulații - comentarii negative, opinii, preț, site-ul oficial
Sănătate și Tu

Proflex 100 pentru articulații – comentarii negative, opinii, preț, site-ul oficial

de Artries – aditiv alimentar biologic activ (BAD), care conține sulfat de condroitină și a recomandat ca o sursă suplimentară de glucozamină monozaharide (una din componentele condroitin produse de tesut cartilajului articulatiilor si face parte din lichidul sinovial) P. >formă

Release și compoziție

Forma de dozare BAD Proflex 100 – capsule: 0,5 g, cu un miros de pește specific; în capsulă conține hidrolizatul enzimatică a țesutului cartilaginos de calmar, somon, raze și rechini (60 bucăți într-un borcan de plastic, cutiile de hârtie 1 Bank).

Compoziția 1 capsulă:

 • ingrediente active: condroitin sulfat

  – 0068 g, glucozamina – g 0,11;

  LI>

 • : gelatină, colorant alimentar – dioxid de titan

.

1 capsule de calorii de 1,69 kcal.

alimentară și valoarea energetică a 1 capsulă: proteină – g 0,32, glucide 0,07 g, grăsime – 0,01 g

Proprietățile componentelor Proflex 100

Capsule Action Proflex 100 se bazează pe activitatea biologică ridicată a componentelor sale. – unic naturale complex de organisme marine unice de cartilaj

Prelucrarea materiilor prime se face pe o tehnologie specială, care permite substanțelor active ale cartilajului în stare solubilă ușor digerabil, creșterea semnificativă a eficienței Artries supliment în comparație cu mijloacele tradiționale. Cand ingerarea absorbit complet BAD, indiferent de starea tractului gastrointestinal (tractul gastrointestinal). Condroitina si glucozamina din cartilajul de calmar, somon, raze și rechinii au un grad ridicat de sulfatare.

Proflex 100 este un supliment multi-component compus din substanțe ușor digerabili necesare pentru sanatate in comun: glucozamina si chondroitinsulfate (material de construcție pentru cartilaj), colagen și aminoacizi. Deficienta acestor substanțe duce la uzura rapidă a țesutului cartilajului, inflamația articulațiilor și deformarea acestora. BAD stimulează producerea lichidului sinovial, crescând mobilitatea articulațiilor deformate, reducând astfel durerea. Colagenul solubil în capsule îmbunătățește întărirea articulare și ligamente ale ambelor articulatii mici si mari.

Ingrediente active pentru articulațiile Artries au efect:

 • normalizează producția de lichid sinovial;
 • incetini distrugerea cartilajului articulatiilor;
 • stimulează biosinteza glicozaminoglicanilor;
 • contribuie la consolidarea părului și a unghiilor;
 • contribuie la durere la nivelul articulațiilor și a coloanei vertebrale.

Indicații

pentru utilizare Proflex 100

O condiție în care se recomandă să luați SUPLIMENTE:

 • bolilor inflamatorii și degenerative ale articulațiilor (osteoartrita, artrita) – pentru prevenirea si ca parte a terapiei de bază complexă;
 • leziuni inflamatorii și metabolice-distrofice ale articulațiilor – pentru a accelera functiile regenerative ale țesutului cartilaj;
 • leziuni ale ligamentelor si tendoanele pentru a accelera procesul de formare și de recuperare a acestora.
 • utilizarea de corticosteroizi și AINS (suplimente non-anti-inflamatoare nesteroidiene) – pentru protejarea cartilajelor împotriva daunelor ca urmare a tratamentului cu aceste suplimente;
 • sarcini ridicate asupra sistemului musculo-scheletice, inclusiv sportivii profesioniști ca un tonic.

De asemenea, Artries recomandat să ia pentru întărirea părului și unghiilor, pentru a

îmbunătăți elasticitatea pielii, normalizarea metabolismului calciului în țesutul osos.

Contraindicatii Proflex 100

 • pentru copii și adolescenți cu vârsta sub 14 ani;
 • sarcinii și alăptării;
 • crescută hipersensibilitate individuală la componentele.

Recomandări pentru utilizarea Proflex 100

Capsulele se administrează oral în timpul mesei.

recomandate regim de dozare: copii peste 14 si adulti:. 2 bucati de 2 ori pe zi

Durata cursului este de 1 lună. Dacă este necesar, se repetă după 1 lună.

instructiuni

Special Proflex 100

BAD pentru articulațiile de Proflex 100 nu este supliment.

Fii conștient de faptul că chondroprotectors eficiente exclusiv pentru 1 și 2 etape ale artritei atunci când cartilajul este încă de vindecare. La etapa a 3-a osteoartritei cartilajului este aproape complet distrus și ia chondroprotectors inutile.

Utilizarea regulată a capsulelor Artries ajută la încetinirea progresiei proceselor degenerative la nivelul coloanei vertebrale, a țesuturilor moi paravertebrale și articulațiilor. Deci, Artries prescris curs de 1-6 luni.

Înainte de a utiliza

suplimente ar trebui să consulte un medic.

Termenii și condițiile de depozitare Proflex 100

A nu se lăsa la îndemâna copiilor, uscat, loc întunecos, la o temperatură de 25 ° C. datorită higroscopicității ridicate a capsulelor atunci când se utilizează flaconul cu garnitură de bumbac trebuie păstrate într-o formă închisă.

Fiecare persoană nu are doar amprentele digitale unice, dar, de asemenea, limba.

Potrivit mulți oameni de știință, complexele de vitamine sunt practic inutile pentru oameni.

După căderea de la un măgar, ai mai multe sanse de a rupe gâtul lui decât căderea de pe un cal. Doar nu încerca să combată această afirmație.

Oamenii de stiinta americani a efectuat experimente pe soareci si a ajuns la concluzia că sucul de pepene verde previne dezvoltarea aterosclerozei. Un grup de șoareci a băut apă plată, iar al doilea suc de pepene verde. Ca rezultat, vasele din al doilea grup au fost libere de placi de colesterol.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...