Sliminazer - opinii, comentarii, pret, cumpara acum
Sănătate și Tu

Sliminazer – opinii, comentarii, pret, cumpara acum

Vrei să scapi de kilogramele urât, dar nu știu

cum să o facă rapid și fără mare fizice și consumatoare de timp? Nu aveți timp pentru a vizita o sală de gimnastică și să stea pe o dieta foame? Există o soluție!

Cel mai faimos supliment – slăbire chineză Sliminazerinazer (Sliminazer). Mărturiile de cumpărători care și-a început deja să-și piardă în greutate prin utilizarea patch-uri pentru afirmația că organismul acum nu are nevoie să exercite o mulțime de efort, suficient pentru a lipi un produs în locația dorită și pur și simplu se bucure de viață. Restul acestui articol vom vorbi despre mecanismul ascuns de acțiune a plasturelui și vă va spune despre contraindicatii sale.

Ce este sliminazer produs?

Slimming Sliminazerinazer este ideea este foarte renumita firma din Statele Unite ale Americii, care au inundat piața cu o varietate de produse pentru sanatate si frumusete.

La dezvoltarea acestui produs, producătorii au folosit o tehnica de penetrare transdermică, permițând ingredientele active ale produsului ajunge în dermă, în timp ce absorbția lor ajunge la 90%.

La suprafață, plasturele nu are aproape nici diferente de asistentul lung familiar – plasture adeziv bactericid. Singura diferență între produse constă în impregnarea: schimbarea substanțelor antiseptice în plasture pentru a reduce greutatea sunt ingredientele active care stimulează procesul de slăbire

.

Compoziția Sliminazerinazer?

componente active principale care fac parte din plasture:

 • Hood semințe negre de ridiche, și semințe de susan.
 • Extractul din frunzele de Lotus, boabele de păducel, rădăcină de pătlagină apă și frunze de Sena.

Așa cum a susținut de către producătorii de patch-uri – prezența ingredientelor menționate mai sus vor furniza următoarele rezultate:

 • Îmbunătățirea stării pielii.
 • Afișează excesul de apă și substanțele toxice.
 • Sistemul circulator va simți schimbările pozitive.
 • Se întâmplă scaun de rufe.
 • Vino umflarea.
 • se va reduce senzatia de foame.
 • Aktiviziruyutsya metabolismul lipidelor.
 • Va fi vizibil efect anti-celulita.
 • volume reduse.

Un număr mare de studii clinice, care sunt efectuate de oamenii de știință din Statele Unite, peste tencuiala pentru a reduce greutatea, a confirmat probabilitatea de a arde kilogramele in plus (5kg).

șansele de a pierde mai mult cantitatea de greutate va crește în cazul în care, în combinație cu utilizarea produsului, stick la dieta corecta si echilibrata, si nu fi leneș pentru a vizita sala de sport.

Clasificarea plasturelui este dată în tabelul de mai jos

varietăți de produse: cele mai populare branduri și companii: Piper (stimulează fluxul de sânge) .Italy – Lucero.Chinese (reduce pofta de mancare) .Korea – Cetw.. Cafeina (reintinereste pielea, scapă de grăsime corporală, duce la circulația normală a sângelui) .China – Soso Sliminazer, Slim Hot.USA – Byuti STAJJL, Nevestelor Fe.France – Epines.South Coreea – Tony Moles.

Vă rugăm să rețineți că astăzi pot fi găsite pe rafturi și un produs fals chinezesc. După cum se menționează în comentarii

capturate pe cârlig de a pierde in greutate, „chineză“ este mai puțin eficientă și nu aduce rezultat pozitiv, care este atât de faimos pentru „american“. Deci, fii atent și să cumpere suplimente de numai dovedite si certificate de magazine și farmacii.

Principiul de funcționare al Sliminazerinazer

Dacă te uiți mai adânc în procesul care aduce patch-ul în acțiune, este, în mod surprinzător, destul de simplu. Esența constă în faptul că ingredientele active biologic prin piele, pătrunde în corpul uman, care stimulează arderea grăsimilor depozitate. Așa cum am menționat mai devreme, produsul adeziv face fluxul de sânge și face treaba ganglionilor limfatici și ajută să spună la revedere de la umflatura.

Având în vedere faptul că componentele produsului în corpul uman, ocolind tractul gastro-intestinal, acestea nu își pierd eficacitatea lor și pentru a asigura un efect terapeutic maxim. În combinație cu aceasta, suplimente au, de asemenea, un impact asupra straturilor exterioare ale dermului, pe care mulți dintre subiecți spun despre a scapa de celulita.

Pe lângă impregnarea componentelor potenti ipsos, este în centru, cu placă magnetică subțire, din care emana valuri magnetice, oferind masaj de stimulare a pielii. Deoarece acest dispozitiv funcționează plasturele arată un rezultat care este foarte similar cu procedura de acupunctura (așa cum a fost deja dovedit, că acupunctura este cea mai populara alternativa pentru combaterea excesului de greutate).

Indicații și contraindicații pentru utilizarea produsului

Acest patch-uri de pierdere în greutate vă va ajuta dacă aveți nevoie pentru a rezolva următoarele sarcini:

 • Pentru a reduce volumul corpului.
 • Pentru a reduce pofta de mancare.
 • Pentru a scapa de pungile de sub.
 • Pentru a purifica corpul.

 • Pentru a reduce aparitia celulitei.

Dintre contraindicatiile, care nu recomandată utilizarea produsului includ:

 • Răceala și infecțioasă care se încadrează bolnav, care sunt însoțite de febră.
 • Sarcina și alăptarea.
 • intoleranță individuală la orice ingrediente.
 • Boli ale sistemului endocrin.
 • Vârsta de 16.
 • Boală de rinichi.
 • Diabetes.
 • boli de piele, precum și o încălcare a integrității pielii, în locul în care doriți să atașați patch-ul.

Instrucțiuni pentru folosirea Sliminazerinazer

Dacă doriți să obțină rezultate pozitive, trebuie să utilizați produsul și să urmeze instrucțiunile manuale, și anume:

 • Înainte de aplicarea tencuielii, curățați pielea cu o cârpă umedă, apoi se îndepărta excesul de umiditate și se șterge uscat.
 • Fix leucoplast pe stomac (înainte de a ajunge la ombilic în 2-3cm).
 • Încercați să utilizați produsul înainte de culcare, astfel încât acesta este fixat pe corpul tau cel puțin 8 ore.
 • Utilizați plasturele în fiecare zi sub forma unui ciclu de tratament (1 curs este de 1 lună).
 • Dacă suferiți de obezitate de gradul al doilea sau de mai sus, pot fi extinse de 2 ori.
 • te trezești, scoateți plasturele transdermic și locul blocați-l ștergeți cârpă umezită.

Avantaje și dezavantaje Sliminazer

Pentru nimeni nu o veste faptul că produsul adeziv este modul în care și alte suplimente pentru combaterea excesului de greutate (ipsos Lusero) au atât avantaje și dezavantaje.

Printre avantajele incontestabile se numără:

 • Posibilitatea de utilizare a produsului, în orice moment din zi sau noapte.
 • Livrare de ingrediente active se efectuează la locul de destinație, adică acolo unde este necesar (în cazul în care cel mai mare posibil grăsime corporală).
 • Aplicarea plasturelui nu are niciun impact dăunător asupra sistemului tractului gastro-intestinal decât să nu se poate lăuda cu pastile pentru pierderea în greutate și diverse suplimente alimentare.
 • Toate componentele produsului în întregime absorbit de organismul uman.

Dezavantajele ale produsului este:

 • Imposibilitatea de a purta patch-uri, în cazul în care excesul de greutate este mai mică de 20 kg.
 • Patch-ul are un impact exclusiv pe partea corpului la care este lipit (lipire un plasture pe stomac, nici măcar nu visa că inci enervante plecat de la șolduri, fese, etc.).
 • Patch-ul nu va ajuta să spună la revedere de celulita in forma avansata, sub puterea lui numai nou format „coaja de portocala“.
 • Pentru a combate grăsime internă plasturele este inutil, deoarece are un efect asupra celulelor grase subcutanate.

În ceea ce privește opiniile experților în domeniul dietetica, acestea sunt foarte contradictorii. Unii susțin că patch-ul va ajuta la reducerea volumului corpului datorată exclusiv eliminarea lichidelor din organism, altele că plasturele este, în general, o risipă de bani. De asemenea, există o percepție că produsul poate face mai mult rău decât bine, deoarece aceasta poate provoca o reacție alergică, pentru a accelera procesul de creștere a părului nedorit, poate provoca dureri de cap frecvente și greață, astfel încât să puteți încerca opțiuni alternative, cum ar fi magnetice brățări.

Cu toate acestea, ca și cu orice alte medicamente, totul este individual.

Majoritatea experților sunt împotriva utilizării adezivilor, dar numai persoanele care au exces de greutate este de maximum 5 kg.

Și, în final, vreau să spun, dacă utilizați plasturele aveți piele de culoare roșie sau sunt îngrijorați de mâncărime, îndepărtați imediat produsul și să trateze locul un dram de cremă.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...