Smartwatch V8 - ceas, site-ul oficial, cumpara acum, comentarii, pret
Sănătate și Tu

Smartwatch V8 – ceas, site-ul oficial, cumpara acum, comentarii, pret

Pentru a cumpăra un ceas inteligent nu este la

cel mai apropiat magazin pentru pâine pentru a merge, și, prin urmare, este foarte important să înțelegem care ceas inteligent cumpara cel mai bun, ar trebui să acorde o atenție deosebită pentru a cumpăra de înaltă calitate și funcțional, dar în același timp, copiile nu fenomenala scumpe.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Este clar că, pentru a studia, fără excepție, toate caracteristicile și capacitățile cele mai populare ceas inteligent nu este posibilă. Vestea bună este că nu va trebui să facă acest lucru, pentru că acum vom prezenta în atenție un rating de SmartWatch 2019, în care am inclus doar cele mai bune ceasuri, ci doar cele bune am lăsat afară rating.

Este necesar să se concentreze atunci când cumpără un SmartWatch pentru un preț? Da și nu. Da, pentru că acest tip de gadget-uri sunt foarte scumpe, iar modelul cel mai avansat posibil este banal nu este suficient de Finanțe, dar nu, deoarece prețul nu este factorul determinant al alegerii.

Ceasuri poate costa aproape 1.000 $, dar funcționalitatea și posibilitățile de a da mai multe modele segmentul low-cost. De asemenea, rețineți că doriți să vedeți în acest obiect gadget, absolut nu overpaying pentru caracteristici care nu sunt necesare.

Cum de a alege un ceas inteligent? H1>

ar trebui să spun de la alegerea de ceasuri inteligente este o sarcină foarte dificilă, mai ales dacă alegeți acest obiect gadget pentru prima dată. Ei doresc să cumpere cel mai scump ceas pentru a scoate în evidență în fața prietenilor, alții dau ceasul inteligent din toate punctele de vedere, iar alții doresc să cumpere ceasuri inteligente pentru sport, pentru menținerea unui stil de viață sănătos pentru ei mai presus de orice altceva.

Ce să caute atunci când cumpără un ceas inteligent?

Materialul din care a făcut carcasă. EM> Cele mai multe modele low-end ale acestor gadget-uri în 90% din cazuri au o carcasă din material plastic, în special ceasuri inteligente pentru activități sportive. Metal este un alt material popular pentru producerea corpului,

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

dar cele mai scumpe ceasuri au un caz de ceramică.

Dacă decideți să cumpărați ceas inteligent, cu ceramică caz, să fie pregătit să le plătească o mulțime de bani.

Formular EM> . Acesta poate fi pătrată, rotundă sau dreptunghiulară. Unele ceasuri inteligente și toate pot fi confundate cu analogic manual, dar numai la prima vedere, deoarece funcționalitatea și caracteristicile cele mai recente disproporționat mai mici.

Forma joacă absolut nici un rol în modul avansat va aceste gadget-uri și aici mai bine să navigați pe propriile preferințe.

design EM> . S-ar părea că designul nu este, de asemenea, cel mai important

factor de alegere, dar nu este. Spre deosebire de ceasuri analogice, ceasuri inteligente sunt un atribut esențial al stilului, cum ar fi o curea sau o cravată.

În cazul în care mai devreme producătorii de ore inteligente încearcă să se concentreze pe îmbunătățirea funcționalității de gadget-uri de fitness, dar acum au dat seama că Design joacă un rol special în ceas va deveni popular în rândul cumpărătorilor sau nu. De aceea, acum chiar și modelul de buget de ceasuri inteligente în aparență poate concura chiar si cu ceasuri de lux de la companii cu un nume mondial.

Material Band EM> . Când cumpărați un ceas inteligent, este important să se acorde o atenție la fiecare detaliu, inclusiv cureaua. În cazul în care corpul curelei este confectionata din piele este bun, la fel de ieftin și sincer ceasuri funcționale slabe cu aceste curele nu se întâmplă. Dar, din plastic este plina.

De asemenea, cureaua poate fi creat din oțel inoxidabil și silicon. În

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

cazul în care culoarea curentă a obiectului gadget inteligent nu vă place, producătorii au luat în considerare posibilitatea de curea de înlocuire rapidă.

Cum ceasul va fi în siguranță . Cele mai bune ceasuri sunt protejate cu un „sticlă de safir“ speciale , iar acest material a primit 9 puncte pe scara Mohs. Mai mult a fost capabil de a obține doar un diamant este de 10 puncte, care este cel mai mare rating. Pentru a zgâria sau într-un fel deteriora este aproape imposibil.

Topul celor mai bune ceasuri inteligente 2019 H1>

Apple a Watch Seria 4

Pro:

 • de înaltă performanță;
 • aspect scump și frumos;
 • îmbunătățită predicție a ritmului cardiac;
 • O mulțime de accesorii elegante,

Contra:.

 • ECG este disponibil numai în Statele Unite ale Americii;
 • Încă de viață a bateriei săraci;
 • Watch este scump, deși, și inteligent.

Schema de design si culoare

Apple a Watch seria 4 sunt cele mai noi în linia de ceasuri inteligente de la faimoasa

companie Apple, precum și una dintre cele mai progresiste din smartwatches noastre de top. Ceasul are un design actualizat, și o caracteristică cheie este ecranul de 30% mai mare în comparație cu a treia versiune. Din acest motiv, orele de cadru sunt practic absente.

prelucrate și rotiță de defilare Digital Crown, sau mai degrabă mecanismul său. De asemenea, roata a moștenit motorul Taptic motorului, astfel încât acum, când utilizați, se va simți un feedback vibrație de lumină.

Apple a Watch Series 4 acum disponibil în următoarele dimensiuni: 40 mm (1,57 inch) și 44 mm (1,78 inch). În ceea ce privește materialele cauzei, noua versiune de ore disponibile în oțel și aluminiu. Datorită ecranului a crescut a fost reproiectat cadrane în favoarea o mai mare eficiență. Acum, la ei este mult mai multe informații decât înainte.

Funcționalitate

Cu toate că acest dispozitiv nu este ideal pentru fitness, producătorul încă asigurat că fiecare utilizator ar putea folosi aplicația pentru a ține evidența datelor importante ale activității dvs. fizice. Acestea includ caloriile arse, distanța parcursă, numărul de pași, timp de antrenament și mai mult. Pentru a extinde funcționalitatea prin utilizarea de aplicații terțe părți din Appstore.

Există un nou senzor de bătaie a inimii, cu care un ceas poate face un ECG. Dar, în timp ce această funcție, cu excepția Statelor Unite, nu a fost de lucru.

Ceasul are un difuzor încorporat și microfon, care, de asemenea, a fost îmbunătățită și prin care puteți primi apeluri.

Specificații display ecran tactil capacitiv AMOLED , 40 mm 1,57 inch /
44 mm 1,78 inch Protecție Immersion pe adâncimea la 50 m, sticla safir, tehnologia wireless Wi-Fi (b / g / n) , Bluetooth 5.0, A2DP, lE, LTE, NFC, GPS, GLONASS Senzori Accelerometru, giroscop, monitorizarea ritmului cardiac, barometru, senzor de lumină ambientală ce monitorizează caloriile arse, distanta a călătorit, pași, timp, activitatea fizică, puls, somn, ECG autonomă Li-lon bateriei de până la 18 ore de viață a bateriei sistem de operare ceas OS 5 Lucrul cu diferite OC iOS

Cât de mult și în cazul în care pentru a cumpăra?

Pentru cine?

Evaluarea caracteristicilor acestor cronometre, le putem referi la următoarele categorii:

 • cel mai scump;
 • cel mai inteligent.

Fitbit Versa

Schema de proiectare și de culoare

Modelul Versa este o versiune îmbunătățită a primului prototip al Fitbit ceas inteligent. Prima dată când producătorul nu a reușit să obțină rezultate optime, dezvoltarea celui de al doilea prototip toate deficiențele au fost abordate, iar compania a reușit să atingă un nivel optim de excelență, noul ceas arata atat de mult mai bine și mai frumos.

vizual, modelul Versa este similar cu bine-cunoscute branduri de ceasuri inteligente Apple a Watch, dezvoltatorii a făcut marginea rotunjită a corpului, ceea ce face aspectul lor mai atractiv. Ceasuri sunt destul de subțire și compact, acestea sunt ușor de utilizat în aproape orice situație. În gama de gadget-uri include modelele de negru, argintiu și nuanțe roz, cu curele in acelasi ton de culoare de bază.

Funcționalitatea și capacitățile de Versa

Gadgetul are o curea din silicon și un nivel bun de protecție împotriva apei, permițându-vă să nu-l ia de pe chiar si in timpul dusului sau scurtă imersiune în apă la o adâncime de cel mult 50 de metri. Sub capacitatea de reacție în apă a senzorului nu se schimbă, și oferă o performanță bună. Pentru a activa ceas inteligent are un buton special HOME, care simplifică foarte mult procesul.

În setările pe care le puteți activa opțiunea de a fi în fiecare zi pentru a afișa diferite inscripții motivaționale. module și aplicații integrate complexe pot fi monitorizate și statistici depășite la distanță, puls, calorii arse și alte acțiuni (disponibile 15 moduri de formare). În general, atunci când în mod corespunzător de configurare, ceasul oferă date foarte precise, în ciuda faptului că acestea nu sunt cele mai scumpe versiune de gadget-uri inteligente.

inteligentă ceas pentru a avea 2.5 GB de memorie internă, care poate fi utilizat pentru descărcarea de piese muzicale sau folosite în cadrul programului „Pandora“, „Deezer“ (aceste programe sunt plătite). Există un radio incorporat.

Specificații display dreptunghiular, sensibil la atingere LCD de 1,34 inci Protecție IP68, submersibile de până la 1 m tehnologia wireless Wi-Fi (b / g / n), Bluetooth 4.2, A2DP, LE, NFC, GPS, GLONASS Senzori ritm cardiac Monitor, accelerometru, giroscop date urmărite caloriile arse, distanța parcursă, pași, timp, activitatea fizică, măsurarea ritmului cardiac, somn Offline 145 mAh, în modul normal, ceasul va funcționa până la 96 de ore, fără reîncărcare bateriei sistemul de operare al său propriu de design Fitbit 2.0 Lucrul cu diferite OC Android, iOS dimensiuni 39,4 * 37,6 * 11,2 , greutate 33 grame

Avantaje și dezavantaje

Pro:

 • de înaltă performanță;
 • un număr mare de opțiuni;
 • cazul unei grosimi mici;
 • o masă mică

Contra:.

 • un număr mic de programe susținute;
 • plătit aplicații de muzică.

Cât de mult și în cazul în care pentru a cumpăra?

Pentru cine?

În termeni de design și funcționalitate, acest gadget este cel mai potrivit pentru adulți tineri și ventilatoare de fitness. Greutate ușoară și ergonomic, le puteți folosi în orice condiții, indiferent dacă de dormit sau de a exercita activ.

Garmin Vivoactive 3

Design-ul modelului

Caracteristica vizuală principală a Vivoactive ceas inteligent 3 este că acestea nu sunt diferite de ceasuri obișnuite. Pentru majoritatea oamenilor acest factor este una dintre cele mai importante, aceste gadget-uri sunt potrivite pentru orice stil, ca sport si clasice.

Vivoactive inteligent Watch 3 au o formă rotunjită, corp negru și ramă din oțel frumos ca standard. De asemenea, este disponibil modelul cu carcasă și curea de culoare albă și inel rotativ negru mat. Partea inferioară a capacului, care este încadrată de senzor de ritm cardiac, realizat din metal, toate celelalte elemente ale gadgetului realizate din aliaje de polimer de înaltă rezistență.

Funcționalitate și caracteristici Vivoactive 3

Modelul 3 Vivoactive are un nivel ridicat de protecție împotriva apei, poate rezista la scufundare în apă (până la o presiune maximă de 5 atmosfere). Există o opțiune specială pentru urmărirea indicatorilor în modul de navigare. Gadgetul are o bună proprietăți ergonomice, este destul de literalmente o jumătate de zi pentru a purta pe brațul lui, și complet folosit pentru a-l.

ceasuri inteligente echipate cu înaltă calitate și ecran tactil receptiv, unitate laterală opțională și atingere și mecanice clic. Matricea de răspuns disponibile din afișajul de presare cu mănuși. Configurarea diferitelor elemente de meniu se realizează prin intermediul gadget, sau printr-o aplicație specială. De asemenea, matricea de afișare creată în conformitate cu tehnologii speciale, memorie în pixeli, ceea ce face natura statica a imaginii nu se va scurge bateria.

Vivoactive inteligent ceas 3 au NFC, dar interacțiunea este numai cu carduri și terminale de sprijin Garmin cu plată. În plus față de multiplele funcții ale sportive, gadget poate afișa, de asemenea, notificări referitoare la diverse evenimente și meteo. Încă în măsură să răspuns la notificările din diferite mesageri instant.

Specificații afișare touchscreen 1.2 inch rotund, 240 * 240 rezolutie, tehnologie suport memory-in-pixel protecţie sticlă rezistentă la influențe mecanice, protecție împotriva prafului și a apei tehnologia wireless Wi-Fi (b / g / n), Bluetooth 4.1 LE Senzori inimă Rate Monitor, busola, accelerometru, termometru date urmărite caloriile arse, distanța parcursă, pași, care rulează, genuflexiuni, somn, de a lucra offline baterie litiu-ion, locul de muncă de până la 168 de ore standby de până la 13 ore de utilizare activă , sistemul de operare individuale Lucrul cu diferite OC Android, iOS dimensiuni -11,7 * 43,4 * 43,4 in greutate 43 grame

Avantaje și dezavantaje
Pro:

 • aspect atractiv;
 • de înaltă calitate construi;
 • economisire de viață a bateriei, oferă MIN de ecran;
 • funcționalitate largă de sport.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...